Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Березня, 2021 р., 10:34
Відповідно до укладеного договору про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг з Головним управлінням Пенсійного фонду України у Вінницькій області у селищі починаючи з 03 березня 2021 року буде проводитись прийом громадян з питань пенсійного забезпечення головним спеціалістом відділу обслуговування громадян Управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України у Вінницькій області Кравчуком Романом Миколайовичем, надалі у 1-шу та 3-тю середу місяця,на 1 поверсі ФГ "Україна". Відтак жителі Турбівської громади мають можливість отримати ряд послуг за місцем проживання. 
26 Лютого, 2021 р., 21:37
Продовжуються робочі поїздки з ціллю проведення інвентаризації майна колишніх сільських рад, дошкільних закладів, клубів та бібліотек. Так, 26.02.2021р. відповідною робочою групою було здійснено виїзд до с. Вахнівка. Роз’яснюємо, що інвентаризація проводиться з метою забезпечення достовірності даних бухгалтерського обліку та фінансової звітності, визначення фактичної наявності активів та стану розрахунків ОМС, що припиняються. Головною особливістю інвентаризації у зв’язку з процесом об’єднання є обов’язковість її проведення та охоплення нею всіх без винятку матеріальних цінностей та зобов’язань. Учасники цієї процедури дотримуються особливої ретельності та відповідальності. Оскільки, від її результатів напряму залежить, яке майно, за якою оцінкою та які зобов’язання і в якому обсязі отримає Турбівська селищна рада.
26 Лютого, 2021 р., 20:48
26.02.2021р. керівництвом Турбівської селищної ради було здійснено робочий візит до закладів охорони здоров’я. З метою приведення у відповідність до вимог НСЗУ медичних закладів для подальшого укладення договору про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій між НСЗУ та закладами охорони здоров’я, які в установленому Законом порядку мають одержати ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики.
23 Лютого, 2021 р., 16:35
23.02.2021р. відбулось засідання виконкому на якому розглядались питання:
22 Лютого, 2021 р., 15:21
Внаслідок температурних перепадів на дахах будинків, виступаючих частинах будівель масово утворюються крижані бурульки. Падіння снігу або льоду з даху може привести не тільки до травмування   людини, але й до загибелі. Особливу небезпеку бурульки становлять в місцях массового скупчення людей та на вузьких вуличках, де тротуари знаходяться упритул до будинків.
22 Лютого, 2021 р., 13:50
 22 лютого 2021 р.  відбулося робоче засідання під керівництвом голови Турбівської селищної ради Соця Ігоря Валерійовича з приводу нагальних питань за участю керівників управлінь, відділів та комунальних закладів, на якому обговорювались загальні питання, з приводу функціонування та здобутків праці у підрозділах на минулому тижні.
22 Лютого, 2021 р., 09:19
Відділом містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Турбівської селищної ради здійснено наступні заходи по впровадженню пріоритетних проектів:
21 Лютого, 2021 р., 13:07
Рідна мова є важливим елементом культурної та національної свідомості людини. Вона не просто засіб спілкування, а історія народу, його світогляд.            Щороку в лютому світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Адже мова – найважливіший засіб спілкування людей і пізнання світу. Вона є найсильнішим інструментом збереження і розвитку нашого матеріального й духовного спадку. Міжнародний День рідної мови (International Mother Language Day) відносно молоде свято – започатковано воно лише у 1999 році, а відзначатися почало у 2000 році. Святкується День рідної мови щорічно 21 лютого.  Згадаймо слова В. Сосюри: “Без мови рідної, юначе, й народу нашого нема”. Рівень розвитку рідної мови є джерелом духовного розвитку народу. А на думку Є.М.Верещагіна і В.Г.Костомарова, “національна мова входить у поняття національної культури, бо природні умови, географічне положення, рівень і спеціалізація народного господарства, тенденція суспільної думки, науки, мистецтва – всі великі й малі особливості життя народу знаходять відбиття у мові цього народу”. Тому знати, берегти і примножувати рідну мову – це обов’язок кожної людини. Народ, який не усвідомлює значення рідної мови, її ролі в розвитку особистості, не плекає її, не може розраховувати на гідне місце в суцвітті народів.
19 Лютого, 2021 р., 23:01
ТУРБІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
19 Лютого, 2021 р., 15:19
19 лютого 2021 р. о 15:00 в приміщенні Турбівської селищної ради відбулась позачергова 7 сесія 8 скликання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь