Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Листопада, 2019 р., 12:48
 Координатором проєктів ОБСЄ в Україні та студією онлайносвіти EdEra створено новий онлайнкурс із протидії домашньому насильству, який з 18 липня 2019 року є доступним для користувачів.
14 Листопада, 2019 р., 12:21
   14 листопада – день народження Фредеріка Бантінга, який разом із Чарльзом Бестом здійснили у жовтні 1921 р. відкриття інсуліну. Саме тому Всесвітній день боротьби з діабетом припадає на цю дату. Темою проведення цього дня у 2019 році буде – «Сім’я та діабет», а лозунгом – «Діабет: захисти свою родину».
13 Листопада, 2019 р., 15:43
  Щодо запровадження надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг у грошовій формі.
13 Листопада, 2019 р., 15:34
     1 тисяча 409 громадян – саме стільки наших співвітчизників загинуло на пожежах в Україні з початку року. Моторошна статистика, яка уособлює в собі результат байдужого ставлення людей до власної безпеки.
11 Листопада, 2019 р., 11:40
 У день великого національного свята – Дня незалежності Польщі щиро вітаємо наших колег із Гміни Мейська Гурка та особисто Бургомістра Карола Скшипчака, секретаря Адама Бандуру з цим святом державності. Цьогоріч  в нашій  співпраці ювілей- десять років з часу підписання Угоди між Турбівською громадою та  Гміною Мейська  Гурка на благо дружніх народів.
08 Листопада, 2019 р., 09:52
8 листопада весь православний світ почитає пам’ять великомученика Димитрія Солунського. Цей день особливий для жителів селища Турбів, адже великомученик Димитрій Солунський, або Святий Дмитро, як його називають в народі, є покровителем місцевого храму, і цей день є престольним святом для мешканців смт Турбів.
06 Листопада, 2019 р., 12:30
                 УМОВИ ПРИЙНЯТТЯ
18 Жовтня, 2019 р., 10:41
Повна назва документа державного планування: Генеральний план смт. Турбів Турбівської селищної ради Липовецького району Вінницької області. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Турбівська селищна рада Липовецького району Вінницької області. Передбачувана процедура громадського обговорення: а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до п.5 ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки генерального плану смт. Турбів розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 18 жовтня 2019 року, на сайті Турбівської селищної ради ( http://turbiv.selrada.org.ua//) та триватиме 15 днів.
10 Жовтня, 2019 р., 11:11
  Шановні односельчани, учасники бойових дій, АТО, ООС!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь