Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Вересня, 2020 р., 14:42
 З метою забезпечення техногенної та пожежної безпеки на виборчих дільницях під час чергових виборів депутатів обласних, районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів, виконком Турбівської селищної ради та Турбівська місцева комунальна пожежна частина нагадує основні вимоги та правила пожежної безпеки на цих об’єктах.
19 Вересня, 2020 р., 21:25
     Чудове свято під гаслом «Діти понад усе!» зібрало сьогодні всіх небайдужих, аби  ще раз засвідчити, що кожен з нас особливий, кожен з нас індивідуальний,  і кожен має право на повноцінне, повне барв життя. Коли ми кажемо «особливі діти», то маємо на увазі: особливі, бо  унікальні, особливі, бо творчі, особливі, бо сильні духом.
17 Вересня, 2020 р., 18:30
  За Указом Президента України від 12.09.2008 року щороку 17 вересня в нашій державі відзначають День рятівника. Рятівник – це не просто професія, це стан душі, адже своєю повсякденною самовідданою працею, пов’язаною з ризиком, він завжди готовий виконати найважливіше своє завдання – врятувати та захистити людське життя. Приклади відваги та рішучості при виконанні службового обов'язку говорять про те, що серед наших рятувальників – тільки сильні духом і загартовані випробуваннями люди, які завжди прийдуть на допомогу.
14 Вересня, 2020 р., 11:37
   Постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2020 року № 744  затверджено порядок та умови реалізації пілотного проєкту «Монетизація одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» у 2020 – 2021 роках. Розмір грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” становить 5 тис. гривень. Грошова компенсація є одноразовою виплатою на кожну новонароджену дитину. Отримувач коштів самостійно витрачає їх протягом року у визначених закладах торгівлі або через інтернет-магазини для придбання:
06 Вересня, 2020 р., 17:45
  Відповідно до положень Виборчого Кодексу України, на чергових місцевих виборах 25 жовтня  2020 року голосування по смт. Турбів проводитиметься на чотирьох виборчих дільнцях:
03 Вересня, 2020 р., 11:42
   Продзвеніла веселкова карусель теплого літа, зібрано урожаї, у садах доспіли яблука і сливи. А 1 вересня знову зібрало нас у рідному колі. У когось попереду багато студентських років, а хтось уже вийшов на «фінішну пряму». Цьогоріч поріг двох турбівських шкіл вперше переступили сто учнів- першокласників. Вперше для них дзвенить дзвінок, кличе і манить по новій дорозі, по якій їх поведуть досвідчені наставники Дячок Оксана Василівна, Приймак Наталія Петрівна,  Вітюк Наталія Миколаївна,  Главацька Валентина Вікторівна. Зараз почнеться перший  урок і перше побачення зі школою. Хочемо побажати всім першокласникам завжди прагнути до вершин знання і в житті ніколи не відступати, любити рідну мову і землю, поважати працю і знання, а вчитися тільки із задоволенням!
01 Вересня, 2020 р., 08:33
      Дорогі школярі, студенти, вчителі, викладачі, батьки!   Щиро вітаємо вас з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Роки навчання – найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.
27 Серпня, 2020 р., 12:14
   Міністерство охорони здоров’я оновило протиепідемічні заходи для закладів освіти під час карантину, спричиненого COVID-19.
20 Серпня, 2020 р., 16:27
Портал електронних послуг Пенсійного фонду України - це швидкий, надійний і зручний спосіб отримання пенсійних послуг, корисний не лише для пенсіонерів, а й для застрахованих осіб та роботодавців. Це дистанційний, безпечний спосіб отримання пенсійних послуг з огляду на те, що небезпека захворювання на COVID-19 ще не минула.
27 Липня, 2020 р., 16:26
           Епідемічна та епізоотична ситуація зі сказу в Україні залишається неблагополучною. Природні вогнища сказу існують практично на всій її території. Щорічно реєструється значна кількість захворювань на сказ серед тварин та випадки загибелі людей внаслідок захворювання на сказ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь