Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Жовтня, 2020 р., 20:50
  РОЗДІЛ 6. Водопостачання та водовідведення.      Починаючи з 2015 року Турбівською селищною радою проведено величезну роботу для повернення в комунальну власність громади водоканалізаційного господарства. Майже 20 років Турбівська дільниця водо каналізаційного господарства перебувала у господарському віданні обласної ради у складі майна спільної комунальної власності територіальних громад області та Липовецького водоканалу. Із зразкового підприємства ТОВ «Екологія. Комунальне обладнання Турбівського машинобудівного заводу» за роки господарство перетворилося в руїни.  У 2019 році ми отримали збиткове підприємство з майном в аварійному стані. Сьогодні поступово ведеться робота по відновленню господарства: ремонтуються приміщення, запущено  в експлуатацію свердловину. На сьогодні   водоканалізаційне господарство із збиткового перетворилось на рентабельне.
22 Жовтня, 2020 р., 20:23
  РОЗДІЛ 5. Екологічні заходи     Турбівська Софіївка. За нашої першої каденції 05 жовтня 2006 року рішенням  4 сесії 5 скликання Турбівської селищної ради  зарезервовано  площу 4,7 га.  для створення пам’ятки природи місцевого значення. З цієї дати розпочато офіційне  заснування пам’ятки садово–паркового мистецтва “Турбівський парк”.  Унікальність парку  у тому, що він є однолітком Уманської «Софіївки». На території парку, який ще мав назву «Мала Софіївка» розташований каскад озер, які наповнюються водою із джерела і сполучаються підземною гідрографічною системою та мають назву: оз. Щастя, оз. Життя і Нижнє озеро. Це єдиний парк в Україні на території якого ростуть найдревніші дуби, загальна чисельність яких  становить 183 дерева віком від 100 до 300 років, з них близько 30 – двохсотлітні велетні (в Уманській «Софіївці» - їх  лише 2 ). 
21 Жовтня, 2020 р., 23:11
   РОЗДІЛ 4. Спортивне життя громади.    В  лютому 2007 року було відкрито Турбівську селищну дитячо-юнацьку спортивну школу та реалізовано самий перший проект в рамках  другого обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад області: проведено ремонт та освітлення спортивного комплексу по вул.. Миру, 28 А ( в парку), придбано спортивний  інвентар та спортивну форму для заняття дітей., проведено ремонт тренажерного залу, ремонт  покрівлі приміщення,  ремонт приміщень туалетів, душів, роздягалень,  встановлено  сантехнічне обладнання – душі,  унітази,  умивальники. Закуплено спортивне  обладнання для занять  футболом, баскетболом, боксом, важкою атлетикою.
20 Жовтня, 2020 р., 22:18
    РОЗДІЛ 3. Безпека громади     На території Турбівської селищної ради функціонує Турбівська місцева комунальна пожежна команда, яка обслуговує 12 територіальних громад.  У 2016 році Турбівською селищною радою на тринадцятий обласний  конкурс проектів розвитку територіальних громад  подано проект   «Ми готові вчасно врятувати життя!», метою якого було забезпечення  належних умов для попередження, швидкого реагування, надання кваліфікованої допомоги потерпілим під час надзвичайних ситуацій шляхом створення належної матеріально – технічної бази Турбівської місцевої комунальної пожежної команди.
18 Жовтня, 2020 р., 00:14
    РОЗДІЛ  2.   Інфраструктура громади      В 2011 році ПАТ «Екологія, комунальне обладнання ( Турбівський машинобудівний завод)» було передано до комунальної власності територіальної громади  триповерхову будівлю адміністративно- побутового комплексу по вул. Миру, 147.  Надалі було виготовлено проект для облаштування там  Центру дозвілля, проте  жодні  роботи не проводилися, і приміщення залишалося стояти пусткою, протікав дах, вікна забили дошками, знищено всі мережі.  В 2016 році проект було  зкореговано для  розміщення на першому поверсі  Центру надання адміністративних послуг, на другому та третьому розмістяться бібліотеки, будинок культури, музична школа, студії для дітей та молоді. У 2017 році  проведено  ремонт  покрівлі  площею більше 1 тис. кв.м.,  встановлено 10 віконних блоків, зачищено приміщення та територію навколо, вивезено більше 10 тонн сміття,  відновлено  електропостачання та освітлення.
17 Жовтня, 2020 р., 23:19
 Шановні турбівчани, мої односельчани, земляки!   Маю обов’язок  прозвітувати про роботу, яку нам спільно з вами вдалося виконати протягом 7 скликання Турбівської селищної ради.  Знаю, що завдань багато, проте, і зроблено немало. Зупинюся сьогодні на основних наших досягненнях:          РОЗДІЛ 1.  Для найменших турбівчан!
14 Жовтня, 2020 р., 20:55
     Сьогодні – велична подія, подія  Століття, адже, саме 100 років тому на території нашого селища  розгорталися драматичні події, які замовчувались у радянський час.  100 років тому тут віддали за Україну свої  життя воїни Української Галицької Армії.
14 Жовтня, 2020 р., 18:27
  Сьогодні, у  цей чудовий осінній сонячний день, турбівчани та гості нашого селища  зібралися, щоб відзначити особливі дати - Свято мужності, хоробрості, сили і відваги –  День Захисника України, свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва.  Особливим цей день зробили ще дві надзвичайно важливі  для нас події  це - відкриття меморіальної дошки Галицьким стрільцям та відкриття сучасного спортивного комплексу по вулиці Шкільній.
02 Жовтня, 2020 р., 10:04
 Дорогі вчителі Турбівських, Білянської, Бричанської,Вахнівської, Костянтинівської, Козинецької, Приборівської, Косаківської, Сививківської, Новоприлуцької, Староприлуцької загальноосвітніх шкіл, Староприлуцької спеціальної школи- інтернату,  працівники  дошкільних навчальних закладів,   ветерани педагогічної праці, викладачі  навчальних закладів, студенти- майбутні педагоги!
25 Вересня, 2020 р., 14:42
 З метою забезпечення техногенної та пожежної безпеки на виборчих дільницях під час чергових виборів депутатів обласних, районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів, виконком Турбівської селищної ради та Турбівська місцева комунальна пожежна частина нагадує основні вимоги та правила пожежної безпеки на цих об’єктах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь