Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання бюджетної комісії

Дата: 27.09.2021 09:15
Кількість переглядів: 451

Фото без опису

Сьогодні, 27 вересня 2021 року відбулось засідання комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

На порядок денний комісії винесено ряд важливих питань:

  1. Про Програму «Розвиток первинної медико-санітарної допомоги Турбівської громади та забезпечення охорони здоров’я населення громади» на 2022-2024 роки.
  2. Про Програму «Фінансова підтримка Комунального некомерційного підприємства «Турбівська селищна лікарня Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області» на 2022-2024 роки.
  3. Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області» на 2021 рік.
  4. Про внесення змін до рішення 3 сесії 8 сесії від 24 грудня 2020 року №8/3-74 «Про положення про преміювання, виплату надбавок та надання матеріальної допомоги працівникам апарату Турбівської селищної ради її виконавчого комітету та виконавчих органів Турбівської селищної ради на 2021 рік».
  5. Про затвердження Програми «Членські внески на 2021 рік».
  6. Про внесення змін та доповнень до рішення 3 сесії  Турбівської селищної ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 8/3-66 «Про програму утримання та ремонту автомобільних  доріг загального користування, в тому числі місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Турбівської селищної ради на 2021 рік».
  7. Про внесення змін до структури та штатного розпису Комунального підприємства Турбівський комбінат комунальних підприємств Турбівської селищної ради, затверджених рішенням 9 сесії селищної ради 8 скликання від 26.03.2021 р. № 8/9-210.
  8. Про передачу майна комунальної власності Турбівської селищної територіальної громади в господарське відання Комунального підприємства Турбівський комбінат комунальних підприємств Турбівської селищної ради.
  9. Про передачу майна в оперативне управління Комунального закладу «Турбівська дитячо-юнацька спортивна школа Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області».
  10.  Про передачу майна в оперативне управління Комунальної установи «Турбівська місцева пожежна охорона Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області».
  11.  Про передачу майна в оперативне управління відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Турбівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь