Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Липня, 2019 р., 21:23
Відповідно до ст.271.2 Податкового кодексу України Турбівська селищна рада повідомляє про затвердження нормативної грошової оцінки земель населеного пункту – рішення 26 сесії 7 скликання від 06 березня 2019 року № 483«Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки населеного  пункту смт. Турбів Турбівської селищної ради» дивитись тут.
03 Липня, 2019 р., 21:25
Шановні жителі Турбова та гості нашого містечка!
30 Червня, 2019 р., 13:00
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.
30 Червня, 2019 р., 12:55
Країна дитинства – садочок рідненький, Тут мешкають діти – розумні, гарненькі . Та швидко летять , наче птахи, роки,  І наші малята - вже випускники. На наших очах підросли і змужніли, До перших досягнень зробили ви крок, І радість в душі, бо разом засвітили Таких неповторних малих зірочок!
07 Червня, 2019 р., 21:27
Дитяче свято для турбівської дітвори.
22 Травня, 2019 р., 21:30
Турбівська селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2020 рік» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь