Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Квітня, 2021 р., 10:20
    05.04.2021р. у Сиваковецькому старостинському окрузі проходять грейдерні роботи за підтримки директора Липовецького райавтодору Кицюка Петра Денисовича, старости с. Сиваківці – Бондарчука Олександра Леонідовича та приватних підприємців.
06 Квітня, 2021 р., 10:08
     05.04.2021 року відбувся виїзд працівників Турбівської селищної ради на чолі із заступником голови – Сергієм Іскрою, для огляду зелених насаджень по смт. Турбів, які підлягають видаленню. Під час перевірки виявився неприємний факт, який не тільки псує настрій, але й знецінює людські якості. Отож, шановні наші жителі територіальної громади, будь ласка, просимо Вас не смітити, а навпаки гуртуватись та виходити на прибирання біля Ваших домівок, адже смт. Турбів – це наш дім, в якому не повинно бути бруду і сміття! 
05 Квітня, 2021 р., 08:49
25 березня 2021 року на засіданні виконавчого комітету з метою покращення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Турбівської територіальної громади, згідно чинного законодавства та Правил благоустрою Турбівської селищної ради було прийнято рішення щодо проведення в громаді заходів про підготовку територій до весняно-літнього періоду 2021 року.
02 Квітня, 2021 р., 20:48
02.04.2021 року відбувся візит селищного голови -  Ігоря Соця та заступника селищного голови - Сергія Іскри до спортивного молодіжно-дитячого об’єднання «ОРІОН». З 19 по 21 березня відбувся «Чемпіонат України з УШУ», який  проходив у місті Вінниця, з феноменальним результатом, виступаючи у трьох різних версіях цього прекрасного виду спорту, наші турбівчани вибороли 1-ші, 2-гі та 3-ті призові місця. Для того, щоб надалі наші спортсмени приносили гарні здобутки, селищний голова за підтримки Повха Юрія Леонідовича вручили кожному невеличкі призи, такі як солодощі та подарункові сертифікати до аквапарку «Маяк», в якому діти зможуть відпочити та з новими силами повертатись до тренувань.
02 Квітня, 2021 р., 13:31
  02.04.2021 року відбулось засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій було прозвітовано про стан на території Турбівської громади поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Були розглянуті випадки хвороби серед населення та у навчальних закладах с. Козинці, згодом прийняті рішення щодо навчання у дитячих садках та школах.
02 Квітня, 2021 р., 08:37
Комунальне підприємство Турбівський комбінат комунальних підприємств має намір здійснити зміну тарифів з збирання та вивезення твердих побутових відходів шляхом встановлення нових тарифів на підставі рішення виконавчого комітету Турбівської селищної ради від 25 березня 2021 року «Про винесення на публічне обговорення проекту рішення виконавчого комітету щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, вартості послуг з вивезення та очищення стічних вод та збирання та вивезення твердих побутових відходів на території Турбівської територіальної громади».
01 Квітня, 2021 р., 14:09
       01.04.2021 у приміщенні Турбівської селищної ради відбулась нарада щодо стратегічного планування, на якій були присутні: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, старости територіальних громад та старші інспектори відділів надання адміністративних послуг, начальники: відділу земельних відносин та екологічних питань; відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту; відділу стратегічного планування, інвестицій та економіки. Наразі, розглядалися питання проблем на округах та фактори, які на них впливають, а також можливі шляхи вирішення та розвитку територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь