Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2021 07:43
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість, а Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень. Це дійсно головне свято року, адже за останній час ми справді відчули цінність Незалежності.

30 років тому самостійність далась нам легко, ми отримали дарунок долі, сутність якого не змогли оцінити одразу повною мірою. Але за останні кілька років ми дійсно зрозуміли, що маємо і чого не можемо втратити ні за яких обставин. Ми навчилися боротися й перемагати. Навчилися не покорятися нікому і гордо нести жовто-блакитні прапори так, як це робили наші предки. Ми стали справжньою нацією – європейською, патріотичною, гордою та натхненною. Ми дійсно відчули єдність – від Сходу до Заходу, від Півдня до Півночі. Єдність світогляду, ідей та прагнень. І ця єдність і готовність разом іти до своєї мрії – це найголовніший наш здобуток.

Сьогодні, як ніколи раніше, це свято висуває перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною, прийдешніми поколіннями, оскільки це – найскладніший період сучасної України, бо проливається людська кров, ми потерпаємо від зовнішньої збройної агресії. Такою є ціна за прагнення нашого народу до гідного життя у цілісній, незалежній та процвітаючій європейській державі.

Тож зичу усім Вам, дорогі земляки, у теперішні нелегкі дні спільно й непохитно і далі відстоювати суверенність нашої держави, примножувати її традиції та блага, як того вимагає совість і сумління. Нехай Господь береже всіх нас!

Слава Україні!

З повагою

Селищний голова                                                                         Ігор СОЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь