Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася 51 чергова сесія

Дата: 21.03.2024 18:22
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

21 березня 2024 року в залі засідань селищної ради під головуванням селищного голови відбулася чергова 51 сесія 8 скликання Турбівської селищної ради, яка традиційно розпочалася з хвилини мовчання, присутні вшанували пам'ять загиблих Захисників та Захисниць України, які віддали своє життя, відстоюючи її суверенітет та територіальну цілісність. Усіх військових та цивільних. Дорослих та дітей. Усіх, хто міг би ще жити. Якби росія не почала цю війну…

На порядок денний сесії було винесено 50 питань, які попередньо вивчені та опрацьовані членами постійних комісій.

У роботі сесії взяли участь 15 депутатів селищної ради, а також керівники структурних підрозділів, виконавчих органів, комунальних установ та підприємств.

Селищний голова Ігор СОЦЬ прозвітував про свою роботу та діяльність виконавчих органів Турбівської селищної ради за 2023 рік.

У своєму виступі селищний голова зазначив, що військова агресія російської федерації внесла свої корективи у роботу та реалізацію задуманих планів та розповів про реальні результати роботи у сферах соціально-економічного розвитку таких галузей як: освіта, соціальний захист, охорона здоров’я, житлово-комунального господарства та благоустрою, культури та спорту, захист інтересів дітей, сімей загиблих Захисників і внутрішньо переміщених осіб.

Подякував депутатському корпусу, виконавчому комітету та працівникам за плідну та конструктивну роботу, а також кожному, хто допомагав в цей нелегкий період практичними справами, своїм досвідом, порадами та зауваженнями. 

Зауважив, що безпека та оборона, стійкість та турбота, підтримка наших Захисників та Захисниць залишається найбільшим пріоритетом до Перемоги. Ми не маємо права на втому, коли існування нашої країни під загрозою.

Селищний голова підкреслив, що всі зусилля були спрямовані на забезпечення стабільної роботи основних сфер життєдіяльності нашої громади.

Також заслухали звіт старости Сиваковецького старостинського округу Олександра Бондарчука про виконання повноважень у 2023 році, про нелегке сьогодення, реалії та виклики з якими щодня стикаються не лише жителі сіл, але й посадові особи.

Прийнято рішення про внесення зміни до рішення «Про бюджет Турбівської селищної територіальної громади на 2024 рік» та виділено кошти у сумі – 575 000 грн. на потреби сил оборони.

Підтримали депутати ще низку рішень про затвердження звітів про виконання Програм та внесення змін і доповнень до них.

З метою організації інклюзивного навчання  дітей з особливими освітніми потребами, які проживають на території Турбівської селищної територіальної громади прийнято рішення про передачу коштів у вигляді міжбюджетного трансферту на 2024 рік Лука-Мелешківській сільській раді для фінансування послуг комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Лука-Мелешківської сільської ради».

Також підтримано рішення про укладення меморандуму та договору про співробітництво між Турбівською селищною радою Вінницького району Вінницької області та Агенцією регіонального розвитку Вінницької області.

Решта питань стосувалися земельних відносин та екологічних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь