Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Дата: 15.03.2024 11:17
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Сьогодні, напередодні та з нагоди професійного свята Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, яке в Україні щорічно відзначається у третю неділю березня, відбулася урочиста зустріч з працівниками Турбівського комбінату комунальних підприємств.

У цей день я почав свою вітальну промову зі слів подяки кожному з них за виконану роботу за всіма напрямками та зазначив, що немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, лікарень, шкіл і дитячих садків. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у цій сфері. Ви робите все можливе, щоб обсяг та якість цих послуг відповідали запитам наших співгромадян.

В особі присутніх від щирого серця побажав всім працівникам житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення нашої громади міцного здоров’я, достатку, впевненості у завтрашньому дні, миру, злагоди, здійснення всіх життєвих планів і сподівань та нагородив комунальників Почесними грамотами за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення життєдіяльності громади та надання їм якісних послуг.

Нехай усвідомлення особливої суспільної місії, важливості своєї праці, відповідальність, фаховість, ініціатива й енергійність, допомагають Вам успішно долати труднощі та надихають на підкорення нових рівнів добротворення на благо громади в мирній Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь