Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 35-та річниця виведення військ з Афганістану

Дата: 16.02.2024 09:55
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 35-та річниця виведення військ з Афганістану. В цій кривавій війні самовідданість та героїзм виявили українці, серед яких були і наші земляки.

З нагоди цієї памятної дати, відбулась зустріч учасників бойових дій на території інших держав і в Республіці Афганістан з керівництвом селищної ради.

З вдячністю звертаюсь до тих,  хто живе поряд з нами. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Ви - яскравий приклад для наслідування молодому поколінню, взірець служіння народу та державі у наші дні», – висловив щирі слова  подяки  воїнам-інтернаціоналістам  селищний голова Ігор СОЦЬ.

Селищний голова спільно з керуючим справами виконавчого комітету Ольгою КРЕЩЕНЕЦЬКОЮ і начальником Управління Соцзахисту Лідією ТІТЕНКО нагородили Почесними грамотами героїв-оборонців, вручили їм подарунки, та від усього серця побажали сумлінним бійцям та їх  родинам здоров’я, родинного затишку, благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.

Цього ж дня в  храмі св. Дмитрія Солунського ПЦУ відправили Панахиду за померлими та загиблими воїнами інтернаціоналістами. Схиляємо голову перед пам’яттю тих, хто загинув та всіх, чия мужність та героїзм залишилась в серцях співвітчизників тих народів, честь і гідність яких відстоювалась.

Час непідвладний викреслити з нашої пам’яті приклади мужності і вірності синів своєї Батьківщини, які з честю виконали свій військовий обов’язок!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь