Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась 35 позачергова сесія 8 скликання

Дата: 06.06.2023 18:25
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

Відбулась 35 позачергова сесія 8 скликання. 
Коротко щодо важливих питань:
1.    Із питанням про внесення змін до бюджету виступила начальник фінансового управління Турбівської селищної ради Людмила ЗАЄЦЬ. Зміни стосувались позитивного фактору, адже Турбівській громаді надали субвенцію для придбання власного грейдеру.
2.    Далі виступив заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій ІСКРА із питаннями, що стосувались коригування проектно-кошторисної документації, яка була прийнята раніше та надання дозволу на виготовлення такого ж документу щодо капітального ремонту приміщень харчоблоку у Турбівському ЗЗСО №1.
3.    Також, згідно останнього  питання виникла дискусія між керівним складом та депутатським корпусом Турбівської селищної ради із представниками однієї з організацій - ТОВ «Віннцемент». Адже на сесії сьогодні приймалось рішення щодо обмеження руху великовагових транспортних засобів дорогою комунальної власності від перехрестя вул. Лесі Українки – Миру – З. Ваксмана с. Нова Прилука, від 8:00 год. до 23:00 год. з навантаженням на вісь 7 т та вантажопідйомністю  не більше 40т.
Оскільки даною ділянкою дороги здійснюють транспортування піску підприємства: СВ "ВІНКОР" та ТОВ «Віннцемент», тож згідно проекту рішення, обмежено рух вантажних транспортних засобів.
Необхідність ухвалення даного рішення пов'язано із тим,що на зазначеному відрізку дороги розташовані житлові будинки.Врезультаті інтенсивного руху вантажних автомобілів, руйнується дорожне покриття, підвищується концентрація пилу у повітрі,що погіршує якість життя громадян.
За результатами ухвалено рішення про відтермінування обмеження руху вантажних автомобілів до 06.08.2023р. оскільки дійшли згоди щодо виготовлення проектно-кошторисної документації та реалізації проекту в найкоротший термін. Заплановано капітальний ремонт дорожнього покриття протяжністю  400 м.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь