Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання регламентної комісії

Дата: 23.12.2021 16:33
Кількість переглядів: 552

23 грудня 2021 року відбулось засідання комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту.

На порядок денний винесено ряд питань:

 

1. Про створення лічильної комісії Турбівської селищної ради 8 скликання.

2. Про дострокове припинення повноважень депутата Турбівської селищної ради Ткачук Лілії Сергіївни.

3. Про внесення змін до складу виконавчого комітету Турбівської селищної ради.

4-7. Про участь в конкурсі Вінницької обласної Ради «Комфортні громади у 2021-2022 роках».

8. Про припинення селищної та сільських виборчих комісій шляхом ліквідації.

9. Про передачу майна в оперативне управління Комунального некомерційного підприємства «Турбівський селищний центр первинної медико - санітарної допомоги Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області.

10. Про передачу незавершених капітальних інвестицій в оперативне управління відділу освіти, культури, туризму, молоді і спорту Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області.

11. Про внесення змін до рішення 1 сесії 8 скликання Турбівської селищної ради від 27 листопада 2020 року № 12 «Про створення відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату Турбівської селищної ради та затвердження Положення про відділ».

12. Про внесення змін до рішення 1 сесії 8 скликання Турбівської селищної ради від 27 листопада 2020 року № 15 «Про створення загального відділу Турбівської селищної ради та затвердження Положення про відділ».

13. Про внесення змін до рішення 1 сесії Турбівської селищної ради 8 скликання від 27 листопада 2021року № 17 «Про створення відділу земельних відносин та екологічних питань Турбівської селищної ради».

14. Про внесення змін до рішення 1 сесії Турбівської селищної ради 8 скликання від 27 листопада 2021 року № 21 «Про створення відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Турбівської селищної ради та затвердження Положення про відділ».

15. Про внесення змін до рішення 3 сесії 8 скликання Турбівської селищної ради від 24 грудня 2020 року № 8/3-68 «Про створення відділу організаційно - розпорядчої роботи Турбівської селищної ради».

16. Про внесення змін до рішення 1 сесії 8 скликання Турбівської селищної ради від 27 листопада 2020 року № 22 «Про створення відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Турбівської селищної ради та затвердження Положення про відділ».

17. Про внесення змін до рішення 1 сесії 8 скликання Турбівської селищної ради від 27 листопада 2020 року № 14 «Про створення відділу стратегічного планування, інвестицій та економіки Турбівської селищної ради та затвердження Положення про відділ».

18. Про внесення змін до рішення 1 сесії 8 скликання Турбівської селищної ради від 27 листопада 2020 року № 14 «Про створення відділу управління персоналом Турбівської селищної ради та затвердження Положення про відділ».

19. Про внесення змін до рішення 1 сесії 8 скликання Турбівської селищної ради від 27 листопада 2020 року № 19 «Про створення фінансового управління Турбівської селищної ради та затвердження Положення про фінансове управління».

20. Про внесення змін до рішення Турбівської селищної ради від 28 квітня 2021 року № 8/10-253 «Про створення Центру надання адміністративних послуг Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь