Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про заходи пожежної безпеки під час організації та проведення Новорічних та Різдвяних свят

Дата: 23.12.2021 11:44
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

Новорічні та Різдвяні свята завжди асоціюються з ялинкою, прикрасами,  а також бенгальськими вогнями, феєрверками, салютами, петардами. Проте, не усі знають, яку велику небезпеку несе в собі порушення елементарних вимог пожежної безпеки під час святкування Новорічних та Різдвяних свят.

Правила безпеки користування піротехнічними засобами.

Щоб запобігти неприємних наслідків від "спілкування" з піротехнічними  виробами, необхідно пам'ятати і дотримуватися правил безпеки при використанні піротехнічних виробів. При купівлі піротехнічних виробів обов'язково ознайомтеся з інструкцією, вона повинна бути на кожному виробі. Якщо немає інформації щодо використання - то виріб є не сертифікованим, тому користуватися ним небезпечно. Перевірте термін зберігання виробу, його встановлює сам виробник, і ніхто не має права цей термін продовжити. Обов'язково перевірте, чи не пошкоджена упаковка виробу, чи не має пошкоджень сам виріб.

Запуск петард, феєрверків, ракет забороняється проводити всередині приміщення, з балконів та поблизу житлових, господарських будівель, новорічних ялинок.

Піротехніку не можна зберігати біля приладів опалення (батарей, газових, електричних плит). Не можна розбирати вироби чи піддавати їх механічним впливам. Не можна курити, працюючи з піротехнічними виробами, а також знаходитись в нетверезому стані.

Основні правила безпеки прості і не потребують матеріальних затрат. Знання та виконання цих правил є запорукою безпеки вашого життя та життя ваших дітей, а також отримання справжнього задоволення від свята, яке принесе благополуччя та радість до вашої оселі.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь