Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання 15 сесії 8 скликання

Дата: 07.08.2021 13:15
Кількість переглядів: 598

Фото без опису

6 серпня 2021 року відбулось засідання чергової 15 сесії 8 скликання, на порядок денний якої  винесено 395 питань. У першу чергу Ігор СОЦЬ  надав слово для виступу, головному архітектору, розробнику генерального плану смт Турбова - Михайлу Дмитровичу, який представив карту самого генерального плану та ознайомив із ним депутатів, після цього запевнивши, що кожен зможе висловити свою думку та запропонував внести корективи. Заслухавши виступ, депутати перейшли до порядку денного, на нашій офіційний сторінці у мережі фейсбук велась пряма трансляція самого засідання, на якій можна побачити декілька відео, тому що навіть техніка не справлялась зі своєю місією, за що ми завчасно приносимо вибачення. Це означає, що 15 сесія була досить довгою та не менш напруженою.

Нажаль наші депутати, напевно втомилися і не вважали за необхідне опрацювати усі питання, що були винесені на розгляд сесії. Вони діяли уже за відомим сценарієм та просто вийшли нікому і нічого не сказавши. Далі продовжувати роботу не було сенсу, так як для прийняття рішень не було кворуму. Як наслідок, жителі нашої громади залишились без вирішення їхніх питань, які перенесуть на наступну сесію. Прикро, що деякі депутати можуть дозволити собі таку нетактовність і зухвалість.

Начало формы

 Окрім земельних питань, яких було найбільше, приймались не менш важливі рішення:

  1. Про внесення змін до рішення 11 сесії Турбівської селищної ради 8 скликання від 15 червня 2021 року №8/11-292 «Про внесення змін до рішення 3 сесії Турбівської селищної ради, 8скликання від 24 рудня 2020 року №8/3-46 «Про бюджет Турбівської селищної ради на 2021 рік»
  2. Про затвердження рішень виконкому
  3. Про відзнаки Турбівської селищної ради
  4. Про створення інспекції з благоустрою
  5. Про Порядок передачі в оренду комунального майна Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області
  6. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Нове будівництво водогону за адресою: Україна, Вінницька область, Вінницький район, смт Турбів, вул. Деснянка з провулками»
  7. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Будівництво господарчо-питного водопроводу по вул. Шевченка з провулками, вул. Лісній, вул. Маяковського в смт Турбів»
  8. Про внесення змін до Положення  про службу у справах дітей Турбівської селищної ради
  9. Про звернення до правоохоронних органів щодо повідомлення про вчинення кримінальних правопорушень на території Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь