Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

План заходів пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи

Дата: 13.04.2021 13:56
Кількість переглядів: 806

   

 На виконання Плану заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2021 р. № 170-р та власних заходів, затверджених розпорядженням селищного голови від 18.03.2021р. № 57, 9 квітня відбулося засідання організаційного комітету під головуванням Ольги Крещенецької, керуючого справами виконавчого комітету, голови оргкомітету. Засідання проходило в онлайн режимі.

   Участь у засіданні взяли Лідія Тітенко, начальник управління соціального захисту населення та охорони здоров’я, Тамара Грицай, начальник відділу містобудування та архітектури, Людмила Заєць, начальник фінансового управління, Наталія Чекурда, начальник загального відділу, Анатолій Грищук, начальник відділу освіти, культури та туризму і Людмила Мороз, директор комунального некомерційного підприємства «Турбівський селищний центр первинної медико-санітарної допомоги».

    На засіданні обговорені ключові питання щодо підготовки і проведення заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.

    В ході обговорення Лідія Тітенко доповіла, що на території Турбівської громади проживають 44 громадянина, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, 3 вдови померлих учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та 4 потерпілих дітей , на цю категорію осіб сформовано особові справи для взаємозв’язку з питань соціальної підтримки та проводяться перемовини з цими громадянами з метою виявлення соціальних проблем та вжиття заходів для їх розв’язання. За ініціативи селищного голови Ігоря Соця 44 мешканця Турбівської територіальної громади цієї категорії отримають адресну допомогу. Людмила Мороз доповіла про стан проведення медичних оглядів громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та потерпілих дітей. Людмила Заєць зазначила, що питання забезпечення фінансування заходів у межах бюджетних призначень, передбачених у місцевому бюджеті на виконання Програми перебувають на контролі. Анатолій Грищук зазначив, що за участю учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в закладах освіти відбуваються тематичні години спілкування, виховні години, учнівські конференції, засідання за круглим столом, тематичні виставки, уроки пам’яті.

    Підвівши підсумок Ольга Леонідівна наголосила на відповідальності кожного учасника оргкомітету за доручену справу та зазначила, що ці та інші заходи будуть проводитись з метою вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь