Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЗАВАЛЬНЮКА ВАСИЛЯ ВАСИЛЬОВИЧА ПРО РОБОТУ ТУРБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 7 СКЛИКАННЯ

Дата: 21.10.2020 23:11
Кількість переглядів: 583

   РОЗДІЛ 4. Спортивне життя громади.    В  лютому 2007 року було відкрито Турбівську селищну дитячо-юнацьку спортивну школу та реалізовано самий перший проект в рамках  другого обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад області: проведено ремонт та освітлення спортивного комплексу по вул.. Миру, 28 А ( в парку), придбано спортивний  інвентар та спортивну форму для заняття дітей., проведено ремонт тренажерного залу, ремонт  покрівлі приміщення,  ремонт приміщень туалетів, душів, роздягалень,  встановлено  сантехнічне обладнання – душі,  унітази,  умивальники. Закуплено спортивне  обладнання для занять  футболом, баскетболом, боксом, важкою атлетикою.

  

На базі спортивного залу Турбівської ДЮСШ відбувся обласний турнір з рукопашного бою «Здорові діти- здорова нація», присвячений Міжнародному Дню захисту дітей. В турнірі брали участь діти від 6 до 11 років – вихованці спортивних клубів з Ямполя, Томашполя, Чечельника, Погребища, Крижополя та  нашого клубу «Оріон».


 

  

Проект «Скажімо спорту- так!  Розвиток спортивної  інфраструктури громад» позитивно оцінено та виділено 200 тис. грн. з обласного бюджету

      На території Турбівської селищної ради функціонує  спортивно-оздоровчий комплекс, який включає в себе будівлю спортзалу, селищний стадіон, тренажерний, спортивні та ігрові майданчики. Тут оздоровлюються діти, молодь, доросле населення селища та дев’яти  суміжних територіальних громад. Саме в будівлі спортзалу по вулиці Миру 26А в 2017 році проведено реконструкцію опалювальної системи спортзалу- збудовано модульну котельню, встановлено два твердопаливні котли. Це дало можливість  створити належні сучасні умови для розвитку  спорту  на  території громади селища, та,  в подальшому, об’єднаної громади,  ефективної  та цілорічної роботи ДЮСШ, запобігти дитячій бездоглядності, зберегти та поліпшити здоров’я громадян.

   З 01 по 04 червня 2016 року Турбів зустрічав учасників районного етапу туристичних зборів та дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») Українського козацтва. У грі взяли участь 16 команд загальноосвітніх шкіл нашого району. В ході цієї патріотичної гри на селищному водосховищі команди школярів показували своє вміння сплавлятися на катамаранах.

   

Мікрорайон вулиці Миру, що біля паркової зони,  прикрасив ще один спортивно- ігровий майданчик для дітей та підлітків нашого селища.  Веселі  гірки, гойдалки, каруселі, баскетбольне кільце, місце для гри з піском та багато іншого знайдуть тут  відвідувачі, що допоможе організувати дозвілля дітей та підлітків. Такий гарний подарунок для  селища  організувала   релігійна громада «Церква Назарянина», яка ось уже понад десятка років працює в Турбові.  Роботи проводені за сприяння Турбівської селищної ради та общини «Церкви Назарянина» міста  Джон Дей штату Орегон США  в рамках проекту «Work   and Witness»  «Дитячий майданчик, Турбів».

   І звісно, самим  вагомим  нашим досягненням стало будівництво спортивного комплексу по вулиці Шкільній.  Збудовано: футбольне поле з штучним покриттям, волейбольне поле з тенісним кортом, бігові доріжки, дитячий ігровий майданчик, побутові приміщення з роздягальнями, дешевими та внутрішніми вбиральнями. Сьогодні – це центр для заняття спортом та проведення дозвілля громади!

 

 

Більше інформації в розділі "Проекти та гранти" та "Фотогалерея" ( верхнє меню сайта)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь