Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЗАВАЛЬНЮКА ВАСИЛЯ ВАСИЛЬОВИЧА ПРО РОБОТУ ТУРБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 7 СКЛИКАННЯ

Дата: 18.10.2020 00:14
Кількість переглядів: 911

Фото без опису    РОЗДІЛ  2.   Інфраструктура громади      В 2011 році ПАТ «Екологія, комунальне обладнання ( Турбівський машинобудівний завод)» було передано до комунальної власності територіальної громади  триповерхову будівлю адміністративно- побутового комплексу по вул. Миру, 147.  Надалі було виготовлено проект для облаштування там  Центру дозвілля, проте  жодні  роботи не проводилися, і приміщення залишалося стояти пусткою, протікав дах, вікна забили дошками, знищено всі мережі.  В 2016 році проект було  зкореговано для  розміщення на першому поверсі  Центру надання адміністративних послуг, на другому та третьому розмістяться бібліотеки, будинок культури, музична школа, студії для дітей та молоді. У 2017 році  проведено  ремонт  покрівлі  площею більше 1 тис. кв.м.,  встановлено 10 віконних блоків, зачищено приміщення та територію навколо, вивезено більше 10 тонн сміття,  відновлено  електропостачання та освітлення.

Фото без опису

У 2019 році переможцем 16 обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад став проект Турбівської селищної ради   «Комфорт для натхнення! Енергозберігаючі технології в Турбівському Центрі дозвілля», залучено 150 тис.грн.  грантових коштів з обласного бюджету.

В ході виконання заходів проекту в приміщенні селищного Центру дозвілля по вулиці Миру, 147  закуплено та встановлено 24 металопластикові вікна, 12 дверей, проведено внутрішній ремонт приміщень, в яких сьогодні розміщується Турбівська міська бібліотека для дітей, бібліотека для дорослих, Студія танцю, тренувальний зал Спортивного клубу «Оріон», Школа Бойового гопака,  прокладено мережі водопостачання, каналізації, закуплено плитку, сантехніку та розпочато облаштування внутрішніх вбиралень.

Організації-партнери, співвиконавці проекту: Липовецька районна рада, ВК «УЮТ»,Спортивне молодіжно- дитяче об’єднання «ОРІОН», Турбівський міський  будинок культури, ФОП Черниш В.О.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь