Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЗАВАЛЬНЮКА ВАСИЛЯ ВАСИЛЬОВИЧА ПРО РОБОТУ ТУРБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 7 СКЛИКАННЯ

Дата: 17.10.2020 23:19
Кількість переглядів: 635

 Шановні турбівчани, мої односельчани, земляки!   Маю обов’язок  прозвітувати про роботу, яку нам спільно з вами вдалося виконати протягом 7 скликання Турбівської селищної ради.  Знаю, що завдань багато, проте, і зроблено немало. Зупинюся сьогодні на основних наших досягненнях:          РОЗДІЛ 1.  Для найменших турбівчан!

         Першочергова увага - дітям! Всі ми розуміємо наскільки важливо забезпечити комфортні умови для функціонування дитячих закладів. Нагальним  завданням у 2016 році було проведення ремонту  покрівлі Турбівського дитячого садочка №1 «Ромашка». Востаннє  ремонт  покрівлі проводився в 2009 році, а отже,  уже мало місце пошкодження покриття, протікання під час дощів. Тому, в вересні- жовтні 2016 року проведено ремонт покрівлі- впорядковано 1300 кв.м. площі.

     Турбівський дитячий садочок "Дубочок" по вул. Парковій побудований в 1983 році, капітального ремонту потребували і приміщення,  і фасад, дах закладу потребував реконструкції та утеплення.  Саме це спонукало нас до написання проекту "«Теплий та затишний дитячий садочок для маленьких турбівчан!».   На ІІ районному конкурсі Проект оцінено позитивно  та виділено 70 тис.грн. з районного бюджету на реалізацію заходів проекту.  Турбівською селищною радою виділено фінансування в сумі 130 тис.грн., що дало змогу реалізувати заходи з енерго та теплозбереження- замінено 26 вікон та утеплено дах приміщення. У 2020  році відремонтовано веранду - замінено покрівлю, викладено плитку.

Напередодні чудового свята Святого Миколая в Турбівських дитячих садочках «Ромашка» та  «Дубочок» представники влади частували дітей миколайчиками, дарували подарунки, а батьків вітали з відкриттям двох вікових груп, які нині відвідують 40 маленьких  мешканців нашого селища та навколишніх сіл. Гарно обладнані ігрові кімнати, спальні, туалетні кімнати,  іграшки, посуд та нова постільна  білизна – все зроблено, аби батьки були спокійні, а діти – здорові.

 

     Турбівчани - маленькі та дорослі, уже давно відчули на собі незручності в зв’язку із необлаштованністю територій  біля Турбівського дошкільного закладу «Ромашка» та Турбівської загальноосвітньої школи №2 по вул. Миру. Незручний під’їзд, прохід, відсутність всякої естетики спонукало нас у 2016 році виготовити проектно – кошторисну документацію  «Капітальний ремонт під’їзної дороги  та облаштування автостоянки біля ДНЗ «Ромашка»  та розпочати роботи по благоустрою: було  розширено територію дитячого садочка, встановлено новий паркан, заасфальтовано під’їзди до дитячого закладу, встановлено бордюри, викладено тротуарну плитку, облаштовано зовнішнє освітлення, квіткові клумби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь