Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з нагоди Дня медичного працівника!

Дата: 26.07.2024 13:28
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

Сьогодні, з нагоди та напередодні свята тих людей, чия професія – бути захистом здоровя та життя – Дня медичних працівників і працівниць, пройшли урочисті зібрання шановних представників медичної сфери нашої громади — хоч і скромні, зважаючи на важкий час, але теплі, щирі й приємні, де мав нагоду та честь відзначити їх Почесними грамотами.

Роль і значимість медичних працівників неоціненна в нашому суспільстві. Ми маємо найкращі, найкваліфікованіші кадри, маємо знання, досвід, витримку, чуйні серця і золоті руки. І незважаючи на складні для нашої держави часи, наші медики з вірою і впевненістю, докладають усіх зусиль та несуть почесну вахту на сторожі здоров’я і життя українців. Ви постійно даруєте пацієнтам найдорожче – здоров’я, силу та надію, а тому в цей день разом з вами це свято відзначають ще сотні та тисячі тих, кому ви подарували радість від перемоги над недугами, щастя врятованого життя. 

Так, за  вагомий внесок у розвиток сфери охорони здоров’я Турбівської селищної територіальної громади, організацію і надання кваліфікованої медичної допомоги населенню, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята, медичні працівники «Турбівської селищної лікарні» та «Турбівського селищного центру первинної медико-санітарної допомоги» були нагороджені Подяками та подарунками.

Всі ви – найщиріші патріоти своєї благородної професії і своєї рідної Батьківщини. Дякую кожному із Вас за самовідданість, милосердя, доброту й професіоналізм та щиро бажаю сили, натхнення, здоров’я, злагоди, родинного тепла, незмінної вдячності від людей та омріяної ПЕРЕМОГИ.

Із професійним святом, наші янголи-охоронці!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь