Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо правил благоустрою!

Дата: 11.07.2024 09:50
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Шановні суб’єкти господарювання, керівники підприємств, установ та організацій Турбівської селищної територіальної громади!

Відповідно до підпункту 6.7.2. Правил благоустрою території Турбівської селищної територіальної громади, затверджених рішенням рішення 26 сесії 8 скликання Турбівської селищної ради від 08 квітня 2022 року No 8/26-1976, суб'єкти господарювання, що здійснюють будь-яку із видів діяльності, зобов’язані встановити біля входу в торгівельні зали, магазини, салони, інші приміщення з території загального користування, а також біля палаток, кіосків, павільйонів, інших виносних/вуличних об'єктів торгівлі та послуг урни для сміття та своєчасно їх обслуговувати.

Забороняється використовувати будь-яку тару в якості урн (картонні коробки, відра, кошики тощо). За відсутності урн для сміття, інспектор з благоустрою подає власнику установи-порушника припис на їхнє встановлення.
За невиконання припису застосовуватимуться заходи адміністративного впливу, згідно ст. 152 КУпАП із накладенням адміністративного стягнення до 1700 грн.
Зазначаємо, що згідно пункту 8.6.3. вищезазначених Правил, біля кожної тимчасової споруди, об’єкту торгівлі встановлюється однотипна урна для сміття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь