Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

5-денний Форум дитячої мрії «Плекаймо майбутнє»!

Дата: 11.06.2024 09:28
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

Війна позбавила наших дітей справжнього дитинства. Вмить вони стали свідомими, дорослими та відповідальними, із далеко не дитячими думками, прагненнями та переживаннями...

Відволіктися від тривожних подій сьогодення та провести літні канікули з користю, збагатитися новими враженнями та незабутніми спогадами – це справжній дарунок, який цьогоріч став можливим завдяки 5-денному Форуму дитячої мрії «Плекаймо майбутнє», вдруге організованого для 670 дітей пільгових категорій: дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей з інвалідністю; дітей учасників бойових дій; дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей; дітей військовослужбовців.

Кожен день в таборі розпочинався з ранкової зарядки на свіжому повітрі, а основна програма включала в себе патріотичний квест з різноманітними локаціями, які забезпечували змістовне дозвілля, оздоровлення дітей, дружню атмосферу, розвиток творчих та спортивних здібностей, оволодіння новими знаннями та вміннями.

Одержати максимум адреналіну, енергії та бадьорості діти мали змогу під час проходження мотузкового парку та участі у спортивних змаганнях, де жодна перемога – чи то колективна, чи то особиста – не була залишена без уваги. 

Відпочинок біля басейну, без сумніву, став одним із улюблених місць для дозвілля. А після розваг, всі дітки куштували та насолоджувались смачним обідом.

Завдяки професійній команді організаторів, режим дня відповідав потребам дитини, та був гармонійно поєднаний мж відпочинком та розвагами, хвилинами релаксації та активних дій. 
Організатори подбали  про те, щоб кожен день перебування дітей у таборі був активним, пізнавальним та пам’ятним.

Дякуємо усім, завдяки кому цей захоплюючий  веселий відпочинок став можливим, усім, хто  допоміг  його організувати та провести: депутату Вінницької обласної ради Віталію ДОНЦЮ за косметичні подарунки для дітей, Громадській організації "Добро немає кордонів" та Павлу ПРОДАНУ, керівнику ВК «УЮТ» В’ячеславу ЗАВАЛЬНЮКУ на базі якого знаходиться табір, керівнику ПСП «Фортуна» Валерію КРАВЧУКУ, а також фізичним особам: Тетяні ПИЛЯВЕЦЬ, Леоніду БЕРЕЗЮКУ, Василю МАТВІЄНКО, Лілії БУТКІВСЬКІЙ, Валерію ГОРБАТЮКУ за надані продукти харчування для повноцінного обіду, власнику «Турбівська пекарня» Василю ЗІНЧЕНКУ, депутату Турбівської селищної ради Олені НАВОЖКО, «Центр культури та дозвілля», колективу Новоприлуцької гімназії за смачну випічку, кухарям Турбівського ліцею  №1 за смачний обід, колективам: Соцпослуги Турбів та керівнику Галині Вікторівні ЛИЗОГУБ, Служба у справах дітей Турбівської селищної ради та керівнику Олені Степанівні ЧУПРИНІ, Управління гуманітарної політики на чолі з Оксаною Василівною ОЛІЙНИК, вчителям, супроводжуючим, всім та кожному, хто став невідємною частинкою нашого Форуму.

Основне завдання, для нас дорослих – дарувати нашим діткам щасливі миті дитинства. Щире спілкування та непідробна доброзичливість наповнили ці дні особливою атмосферою, де діти отримали безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.

Попри всі труднощі такі зустрічі, де всі обєднані, згуртовані та єдині, додають нам віри, що невдовзі у кожній українській домівці запанує мир!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь