Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний День захисту дітей!

Дата: 31.05.2024 15:30
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

Всі ми родом із дитинства і про це нам щороку нагадує чудове свято радості й надії – Міжнародний День захисту дітей. Цьогоріч ми та наші діти знову зустрічаємо його в умовах війни, коли вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше, захистити наше майбутнє, майбутнє, що живе у наших дітях. 

Завдячуючи ЗСУ діти нашої громади мають мирне небо над головою і змогли бодай на певний час поринути у щасливу країну дитинства у вигляді свята, яке сьогодні було організовано для них напередодні Міжнародного Дня захисту дітей.

Програма свята була надзвичайно динамічною, цікавою та насиченою,  включаючи в себе, як святковий концерт, де усі присутні мали змогу насолодитися чудовим співом та запальними танцями юних талантів, так і різні розважальні локації: веселе наукове хімік-шоу, конкурси, малюнки на асфальті, складання пазлів, розпис імбирного печива, арт-терапія на піску, лялька – мотанка, долоньки миру, які забезпечили гарний настрій усім присутнім та принесли масу позитивних, приємних вражень та емоцій. Всі дітки мали змогу проявити  себе в різних видах творчої діяльності!

А ще було безкоштовне морозиво та солодкі призи, а також – нагода спробувати себе у якості рятувальника чи полісмена, одягнувши відповідну амуніцію та обладунки чи, посидівши за кермом спецавтівки.

Показові виступи СК «Оріон», бойового гопака ім. І. Кулаги та ДЮСШ (боротьба, важка атлетика) стали справжньою окрасою свята та засвідчили сильний та патріотичний дух нашого молодого покоління.

Щиро дякуємо всім, хто своєю працею, намагається зробити життя маленьких мешканців нашої громади кращим і безпечнішим, усім, хто причетний до організації і проведення свята у складних умовах сьогодення, докладаючи неабияких зусиль: КЗ «Центр культури та дозвілля», Управління гуманітарної політики, «Центр надання соціальних послуг», Служба у справах дітей,  КЗ «Турбівська дитячо-юнацька школа», вчителям, наставникам та батькам.

Особлива подяка Олені Анатоліївні МІЛІЄНКО – депутату Вінницької обласної ради та Валерію Йосиповичу КРАВЧУКУ – депутату Турбівської селищної ради за підтримку, допомогу та громадську діяльністю, що сприяє становленню юного покоління.

Бажаємо нашим дітям здоров’я, добра, радості, надії на краще майбутнє, розуміння  та усвідомлення  тієї ціни, яку платять дорослі - наші Захисники України за можливість спокійно жити в тилу!
Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла, тепла та любові, як день, що став веселою пригодою та казкою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь