Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прощання з дитячим садком у комунальному закладі «Турбівський заклад дошкільної освіти №1»

Дата: 28.05.2024 12:57
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов.

Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитячим садком у комунальному закладі "Турбівський заклад дошкільної освіти №1".

На свято завітало багато гостей: батьки, бабусі й дідусі – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на вихованців - майбутніх школяриків, яких в цьому році – 42. Зусиллями вихователів організовано цікаве та змістовне свято, яке запам'ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у садочку.

Випускники, які парами урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у яскравих сукнях, хлопці, як справжні кавалери, - у краватках. Під час свята вихованці показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулася завідувач дитячого садочку - Тетяна Євгеніївна МЕЛЬНИК, яка побажала діткам гарного навчання в школі, рости розумними, щасливими під мирним українським небом та вручила кожному випускнику дипломи про закінчення дитячого садка.

Керуючий справами виконавчого комітету Ольга Леонідівна КРЕЩЕНЕЦЬКА та начальник Управління гуманітарної політики – Оксана Василівна ОЛІЙНИК вручили вихованцям подарункові набори «Випускнику дитячого садка» та побажали маленьким вихованцям бути здоровими, успішними, завзятими та наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій, а також безпечного освітнього середовища, щоб дорога до знань була пізнавальною.

А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі.

Всі присутні на заході отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій. Відпускаючи в небо жовто-блакитні повітряні кульки, діти загадали бажання і маємо сподівання, що всі вони здійсняться.

Весело та цікаво минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння і розуміння, міцних нервів і мудрості! Миру і найшвидшої ПЕРЕМОГИ!!!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь