Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Присвоєння почесного звання України «Мати - героїня» жительці с. Брицьке - ТУРБОВЕЦЬ Зої Василівні!

Дата: 14.05.2024 15:54
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

У ці травневі дні ми відзначаємо найбільш зворушливі та найрідніші серцю свята -  День Матері та Міжнародний день сім’ї!  Свята, які цьогоріч знову обпечені болем війни, але ще більш сповнені великою внутрішньою силою, вірою та героїзмом. Свята, що символізують вічні родинні цінності, любов і підтримку близьких людей. Цінності, які ніколи не здолає російський агресор...

Надзвичайно символічно, що саме на перехресті цих родинних свят, сьогодні, в урочистій обстановці, разом з начальником Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Лідією ТІТЕНКО, відповідно до Указу Президента України №33/34 від 29.01.2024 року «Про присвоєння почесного звання Матері-Героїні» за материнську самовідданість та зразкове виховання дітей мав честь вітати ТУРБОВЕЦЬ Зою Василівну, жительку с. Брицьке – багатодітну матір, яка народила та виховує п’ятьох дітей з присвоєнням її почесного звання України «Мати - героїня».

Бути матір’ю – це велика праця. І звання «Мати-героїня» – це, насамперед, державне визнання тої наполегливої і надважкої роботи, тої материнської самовідданості, яку матір вкладає у своїх дітей.

 

Зоє Василівно! Від душі бажаємо Вам та Вашій родині щастя, миру, достатку, здоров'я та любові. Нехай Ваші діти для Вас будуть гордістю, радістю, джерелом натхнення, а родина постійно залишається міцною скелею, надійною фортецею та тим безпечним місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть.

У Вашій особі вітаємо всіх матерів Турбівської громади, які удостоєні державної нагороди – почесного звання «Мати – героїня» з Днем сім’ї !!!

 

ВІТАЄМО кожну сім’ю нашої громади з ДНЕМ РОДИНИ та бажаємо миру і ПЕРЕМОГИ !



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь