Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Присвоєння почесного звання України «Мати - героїня» жительці с. Брицьке - ТУРБОВЕЦЬ Зої Василівні!

Дата: 14.05.2024 15:54
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

У ці травневі дні ми відзначаємо найбільш зворушливі та найрідніші серцю свята -  День Матері та Міжнародний день сім’ї!  Свята, які цьогоріч знову обпечені болем війни, але ще більш сповнені великою внутрішньою силою, вірою та героїзмом. Свята, що символізують вічні родинні цінності, любов і підтримку близьких людей. Цінності, які ніколи не здолає російський агресор...

Надзвичайно символічно, що саме на перехресті цих родинних свят, сьогодні, в урочистій обстановці, разом з начальником Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Лідією ТІТЕНКО, відповідно до Указу Президента України №33/34 від 29.01.2024 року «Про присвоєння почесного звання Матері-Героїні» за материнську самовідданість та зразкове виховання дітей мав честь вітати ТУРБОВЕЦЬ Зою Василівну, жительку с. Брицьке – багатодітну матір, яка народила та виховує п’ятьох дітей з присвоєнням її почесного звання України «Мати - героїня».

Бути матір’ю – це велика праця. І звання «Мати-героїня» – це, насамперед, державне визнання тої наполегливої і надважкої роботи, тої материнської самовідданості, яку матір вкладає у своїх дітей.

 

Зоє Василівно! Від душі бажаємо Вам та Вашій родині щастя, миру, достатку, здоров'я та любові. Нехай Ваші діти для Вас будуть гордістю, радістю, джерелом натхнення, а родина постійно залишається міцною скелею, надійною фортецею та тим безпечним місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть.

У Вашій особі вітаємо всіх матерів Турбівської громади, які удостоєні державної нагороди – почесного звання «Мати – героїня» з Днем сім’ї !!!

 

ВІТАЄМО кожну сім’ю нашої громади з ДНЕМ РОДИНИ та бажаємо миру і ПЕРЕМОГИ !



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь