Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підписання договору «Про патронат над дитиною»

Дата: 02.04.2024 15:15
Кількість переглядів: 224

Фото без опису

Надзвичайно важливий та наразі винятковий захід для усієї громади відбувся у Турбівській селищній раді.

Сьогодні тут зібралися представники Вінницької обласної та районної військової адміністрації в особах: Наталії ЗАБОЛОТНОЇ та Олени ФУТУЙМАС, начальник служби у справах дітей Вінницької обласної військової адміністрації Тетяна ДОРОШ та начальник служби у справах дітей Вінницької районної військової адміністрації в особі Алли БЕРЕГУЛЯК, регіональний координатор проєкту «Партнерство «Кожній дитині» в рамках спільного проекту ЮНІСЕФ «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни», а також представники Турбівської селищної ради в сферах медицини, культури, поліції та соціальні служби, завдяки спільній праці яких був урочисто підписаний договір про патронат над дитиною.

Створення першої в громаді патронатної родини –  новий досвід для нашого краю. Мав честь виступити із вступним словом, наголосивши на тому, що обов’язки, які погодилася брати на себе молода сім’я патронатних вихователів – складні, але надзвичайно необхідні у сучасному українському суспільстві.
Окремо дякую за терпіння, щиру надійну підтримку службі у справах дітей Турбівської селищної ради, працівники якої на чолі з Оленою Степанівною ЧУПРИНОЮ постійно координували, відстоювали інтереси та супроводжували процес створення патронатної сімї.

Після двостороннього закріплення підписами договору про патронат над дитиною, щиро побажав багатодітному подружжю успішно впоратися із новими викликами та подякував за те, що вони взяли на себе такий відповідальний обов'язок, запевнивши у подальшій підтримці, котра буде надана з боку селищної ради та її фахівців.

Переконаний, що  наша громада буде і надалі продовжувати усіляко підтримувати державну стратегію щодо створення патронатних сімей, адже найкращий спосіб зробити дітей хорошими - це зробити їх щасливими!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь