Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поводження з побутовими відходами!!!

Дата: 26.03.2024 09:53
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

З метою запобігання утворення, зменшення обсягів, зниження негативних наслідків від діяльності з управління відходами, сприяння підготовці відходів до повторного використання та запобігання їх негативному впливу на здоров’я людей і навколишнє природне середовище на території Турбівської селищної територіальної громади запроваджено часткове роздільне збирання твердих побутових відходів.
 

Для цього в селищі Турбів, в с. Приборівка, Нова Прилука, Стара Прилука, Вахнівка, Костянтинівка, Сиваківці та Соболівка облаштовано спеціальні контейнери для збору ПЕТ пляшки та скла. Робота в даному напрямку продовжується, в ході підготовки до весняно-літнього 2024 року  заплановано облаштування таких спеціалізованих майданчиків і в інших населених пунктах громади.

Звертаємо увагу мешканців населених пунктів Турбівської селищної територіальної громади, використовувати контейнер для збору пластику за прямим призначенням, тобто розміщувати лише пластикові вироби (ємності від напоїв, побутової хімії та ін.) не допускається розміщення іншого виду відходів. Перш ніж викинути ємність у сміттєвий контейнер, її потрібно стиснути.
 

Нагадуємо, сортування пластику та його утилізація – це не лише екологічно важливі процеси, але й дієві способи зменшення негативного впливу нашої діяльності на навколишнє середовище.
Будьмо відповідальними громадянами та долучаймося до сортування відходів, щоб зберегти наше середовище для майбутніх поколінь.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь