Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В КЗ «Турбівський ліцей № 2» після проведеного капітального ремонту відкрили шкільну їдальню

Дата: 22.02.2024 13:53
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

В КЗ «Турбівський ліцей № 2» після проведеного капітального ремонту відкрили шкільну їдальню.

Тепер здобувачі освіти мають змогу харчуватись в оновленій їдальні, в якій   сучасні та комфортні приміщення неабияк сприяють належній організації  харчування учнів та вихованців закладу, а модернізоване обладнання створює комфортні та безпечні умови праці, для надзвичайно відданих роботі, професійних та досвідчених майстрів своєї справи –  кухарів їдальні.
 

Даний проєкт вдалося втілити у життя завдяки коштам місцевого бюджету та фінансовій підтримці соціально відповідального бізнесу, який відгукнувся на ініціативу селищного голови Ігоря СОЦЯ. Зокрема, свою підтримку надали: ТОВ «Колорит Агро» - генеральних директор Геновський Володимир Васильович; ТОВ «СХК «Вінницька промислова група» - генеральний директор Коваль Юрій Віталійович; ТОВ «ТАС Агро Захід» - генеральний директор Онищук Віталій Олександрович; СФГ  «Лан» - голова Лановенко Віктор Іванович; ТОВ «В:К» - директор Швець Наталя Вікторівна; Фермерське господарство «Агро-Сад» - голова господарства Телеватюк Богдан Іванович; Виробничий кооператив «УЮТ» - директор Завальнюк Вячеслав Васильович; Фермерське господарство «Україна ЮЛ» - голова господарства Повх Юрій Леонідович; ТОВ «Вінкор СВ» - генеральний директор Корнійчук Василь Олександрович;  приватний підприємець Іванюк Леонід Юрійович; приватний підприємець Бондар Роман Сергійович; приватний підприємець Брицький Володимир Петрович.
Дуже приємно, що в наш нелегкий час, є такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Дякуємо Вам, за підтримку у створенні комфорту та затишку в школі! Надаючи допомогу, яка не приносить прямого матеріального прибутку, всі дотичні до цієї благородної справи, примножують віру у краще, дарують надію  на те,  що разом ми  подолаємо будь-які негаразди!

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади та упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників та представників соціально відповідального бізнесу.

Позитивні зміни, які відбуваються у школах нашої територіальної громади -  це завжди приємно, це мотивує до подальших звершень та є підсумком спільної проробленої роботи. Для того, щоб функціонувала їдальня, зроблено дуже багато на усіх рівнях. Незважаючи на те, що війна внесла свої   корективи у наші плани, нам вдалося створити гідні умови для діток. Зміни культури харчування у дітей, як ніколи, на часі, і ми дякуємо нашим Захисникам, які зараз боряться на передових позиціях за світле майбутнє наших дітей та впевненість у прийдешньому дні, за змогу реалізувати цей проєкт та забезпечити умови для того, аби наші юні здобувачі освіти могли корисно харчуватись.

Розвивати, підтримувати і заохочувати дітей  є святим обов’язком сім’ї, школи, влади та громадськості.

Проте, не зупиняємось на досягнутому, працюємо далі над вдосконаленням забезпечення закладів освіти, дякуємо за підтримку гарним людям, меценатам, педагогічним та технічним працівникам закладу освіти!

Разом ми закладаємо міцний фундамент світлого майбутнього наших дітей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь