Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася 49 позачергова сесія

Дата: 09.02.2024 15:53
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Відбулася 49 позачергова сесія, порядок денний якої склав 10 питань.

Найперше, затвердили питання про початок повноважень депутата Турбівської селищної ради та внесли зміни до рішення «Про склад постійних депутатських комісій Турбівської селищної ради».

У ході засідання сесії було заслухано та затверджено питання, які стосувалися надання дозволу на укладання договорів оренди (майнового найму) нежитлових вбудованих приміщень; вилучення з господарського відання та передачу майна комунальної власності в оперативне управління.

Щодо питань гуманітарної політики: депутатський корпус прийняв рішення про вилучення та передачу комунального майна в оперативне управління; внесли зміни до рішення «Про Програму організації відзначення державних, професійних свят, ювілейних дат працівників органів місцевого самоврядування, вшанування трудових колективів та їх працівників, знаменних та памятних дат Турбівської селищної ради на 2023-2025 роки» та затвердження Програми в новій редакції.

Було підтримано рішення про надання дозволу філії «Вінницький спецкарєр» Дочірнього підприємства «Західдорвибухпром» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» на передачу в суборенду частини земельної ділянки.

Затвердили Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» і розрахунок та тарифи на платні соціальні послуги, що надаються комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» на 2024 рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь