Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2023 16:43
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

14 грудня ми відзначаємо День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, одну з найбільших у світі техногенних катастроф.

Наслідки тієї катастрофи мали величезні масштаби: кілометри ураженої території, десятки тисяч людей, яким довелося залишити рідні домівки. Порятунком для всіх став подвиг ліквідаторів, які з перших хвилин аварії стали на боротьбу з невидимим ворогом, захистивши світ від смертельної небезпеки.

З нагоди цієї дати селищний голова Ігор СОЦЬ та начальник Управління соціального захисту населення та охорони здоровя Лідія ТІТЕНКО звернулись із словами вдячності до ліквідаторів, які проживають на території нашої громади, подякували їм за мужність, героїзм, жертовність, самовідданість та силу духу, яку вони проявили у боротьбі з ядерним вогнем, виконавши найвищий синівський обов’язок перед рідною  землею і  рідним народом.

Ігор СОЦЬ нагородив Почесними грамотами учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, вручив подарунки та в їх особах  побажав усім ліквідаторам міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди.

Після нагородження, у м. Вінниця на знак пошани  подвигу Героїв-ліквідаторів  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій ІСКРА та керуючий справами виконавчого комітету Ольга КРЕЩЕНЕЦЬКА разом з учасниками ліквідації  та присутніми на заході поклали квіти до  пам’ятного знаку жертвам тодішньої трагедії, після чого вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів хвилиною мовчання.

Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС!  Ця подія завжди буде об’єднувати всiх нас одним спогадом та однiєю печаллю...

Ми маємо зробити все, щоб у майбутньому подібні катастрофи ніколи не повторювались, а пам’ять про цих людей жила у наших серцях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь