Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась 43 чергова сесія

Дата: 24.11.2023 16:42
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Відбулась 43 чергова сесія, порядок денний якої містив 48 питань.

Найперше., затвердили питання про програму підтримки діяльності трудового архіву на 2024-2026 роки та внесли зміни до рішення «Про бюджет Турбівської селищної територіальної громади на 2023 рік».

Затвердили Програму надання безоплатної правничої допомоги населенню на 2024-2026 роки, Програму «Про сплату членських внесків на 2024-2026 роки та  Програму «Забезпечення виконання рішень суду на 2024-2026 роки. У ході засідання депутати проголосували за затвердження Положення про відділ організаційно – розпорядчої роботи та діловодства Турбівської селищної ради.

Затверджено Програму «Надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам» на 2024 рік та Програму соціального захисту дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей військовослужбовців, в яких загинув один із батьків внаслідок військової агресії росії, дітей із сімей, що опинились в складних життєвих обставинах, на 2024-2026 роки.

Також було підтримано рішення про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік.

У ході засідання сесії було заслухано питання, які стосувалися  освітньої і медичної галузей, та прийнято відповідні рішення, а саме: внесли зміни до рішення «Про Програму «Розвиток первинної медико-санітарної допомоги та забезпечення охорони здоровя населення громади» на 2022-2024 роки, а також надали дозвіл на списання комунального майна комунального некомерційного підприємства «Турбівська селищна лікарня»; затвердили Програму «Організація харчування дітей в закладах дошкільної та загальної середньої освіти» та «Надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавлених батьківського піклування після досягнення 18-річного віку на 2023 рік».

Депутатський корпус прийняв рішення, що стосувалось Програми діяльності у сфері екології та охорони навколишнього природного середовища, забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства та затвердження містобудівної документації смт Турбів.

Затвердили рішення про звернення депутатів Турбівської селищної ради до Кабінету Міністрів України щодо недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну.

Решта питань стосувались земельних відносин.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь