Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась 42 чергова сесія

Дата: 24.10.2023 17:08
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

Відбулась 42 чергова сесія. На порядку денному перебувало 52 питання.

На початку сесії  колектив військових лікарів щиро подякував нашій громаді та окремим представникам виконавчого комітету, освітянського та депутатського корпусу за ту гуманітарну та фінансову допомогу, яка надавалась та продовжує реалізовуватися задля нашої спільної справи - Перемоги над ворогом!

Також затвердили Програму інвестування житлового будівництва «Власний дім» на 2023-2025 та надали згоду на прийняття з державної власності транспортних засобів до комунальної власності Турбівської селищної територіальної громади.

Що стосується питань фінансового управління: затвердили звіт про виконання бюджету Турбівської селищної територіальної громади за 9 місяців 2023 року та внесли зміни до Програми з фінансової підтримки закладів охорони здоровя,  в яких проходять лікування та реабілітацію поранені захисники України на 2022-2024 роки. Було підтримано рішення про Порядок надання одноразової грошової допомоги дітям загиблих (померлих) захисників і захисниць України до Дня святого Миколая.

Розглянули питання про ліквідацію відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Турбівської селищної ради та затвердили структуру та загальну чисельність апарату Турбівської селищної ради, її виконавчого комітету та інших виконавчих органів.

Депутатський корпус прийняв рішення про відкриття інклюзивного класу та введення посади асистента вчителя у комунальному закладі «Новоприлуцька гімназія», внесли зміни до додатків рішення «Про винесення на громадське обговорення проєкту рішення «Про ліквідацію Комунального закладу «Білянська гімназія».

Решта питань стосувались земельних відносин.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь