Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Турбівській громаді на базі табору "Лісова поляна" відбувся дводенний Форум дитячих мрій для дітей військовослужбовців

Дата: 14.07.2023 09:38
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

На базі табору «Лісова поляна» відбувся дводенний Форум дитячих мрій, де були проведені розважальні заходи для дітей військовослужбовців. На початку заходу, мав честь виступити з вітальним словом, де наголосив на тому, що зараз нашою спільною метою є – не дозволити війні забрати в дітей дитинство і зробити все для того, аби вони насолоджувалися ним.

Програма відпочинку складалася з різних розважальних активностей: арт практики та майстер класи з розмальовуванням імбирного печива та обличчя, пригодницький квест «В пошуках скарбів», весела естафета, що передбачала проведення різноманітних змагань, а також мотузковий парк. Цей комплекс перешкод над землею приніс масу задоволення дітям, оскільки їхнє життя – це постійний рух і саме тут вони відчули справжній дух пригод. Після активностей  всі мали змогу скуштувати смачний обід і провести вільний час біля басейну.

Завдяки зусиллям організаторів, було створено безпечний та комфортний простір для відпочинку дітей, всі учасники були оточені підтримкою та турботою.

Дітлахи були безмежно вдячні та з теплотою ставились до всього, що для них було передбачено. Але їх щирі емоції та усмішки стали найкращою подякою за проведений час у дводенному Форумі дитячих мрій.

Щиро дякуємо усім хто долучився до організації та проведення свята, а саме: ГО  «Добро немає кордонів» Павлу ПРОДАНУ, керівнику ВК «УЮТ» В’ячеславу ЗАВАЛЬНЮКУ на базі якого знаходиться табір, керівнику ПСП «Фортуна» Валерію КРАВЧУКУ за продукти для обіду, керівнику ПП «Агро Україна +» Анатолію РУДИКУ, власнику «Турбівська пекарня» Василю ЗІНЧЕНКУ, депутатам Турбівської селищної ради Ігорю ЧУЛОВСЬКОМУ та Олені НАВОЖКО, колективу Турбівського центру культури та дозвілля, колективу Новоприлуцької ЗЗСО І-ІІ ст. за смачну випічку, кухарям  Турбівської ЗЗСО №1 за смачний обід,  колективам: Соцпослуги Турбів та керівнику Галині ЛИЗОГУБ, Служба у справах дітей та керівнику Олені ЧУПРИНІ, Лідії ТІТЕНКО та усім працівникам селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь