Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення кандидатури на посаду старости Брицького старостинського округу Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області

Дата: 09.06.2023 15:55
Кількість переглядів: 498

Фото без опису

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадського обговорення кандидатури

на посаду старости Брицького старостинського округу

Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області

 

Турбівська селищна рада Вінницького району Вінницької області проводить громадське обговорення кандидатури старости Брицького старостинського округу  Турбівської селищної ради відповідно до статті 541 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань, зборів громадян, інших форм консультацій з громадськістю) кандидатури старости у Турбівській селищній територіальній громаді, затвердженого рішенням Турбівської селищної ради  від 28 квітня 2023 року №8/33-2256.

Голова Турбівської селищної ради виносить на розгляд жителів села Брицьке та села Конюшівка кандидатуру на посаду старости Брицького старостинського округу Турбівської селищної ради - ПАРТИКИ Ірини Володимирівни, яка народилася 07 вересня 1972 року у селі Чупринівка Липовецького району Вінницької області.

 У 1987 році закінчила Турбівську середню школу. З 1987 по 1991 навчалася у Вінницькому педагогічному училищі Міністерства народної освіти УРСР, здобувши кваліфікацію вихователя в дошкільних установах.

З 1991 по 1994 працювала вчителем  початкових класів Білянської неповної середньої школи Липовецького району Вінницької області.

З 1994 по 2000 працювала вчителем української мови та літератури і фізичного виховання Брицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Липовецького району Вінницької області.

З 2004 по 2022 працювала продавцем непродовольчих товарів за трудовим договором.

З 02 листопада 2022 року працює на посаді головного спеціаліста відділу надання адміністративних послуг Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області.

Вдова. Виховує двох дітей.

Розпорядження селищного голови від 09.06.2023 № 61 «Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости в Брицькому старостинському окрузі Турбівської селищної ради» розміщено на офіційному вебсайті Турбівської селищної ради  https://ttg.gov.ua/

Громадське обговорення проводитиметься шляхом зібрання підписних листів 15 червня 2023 року  з 9:00 год до 17:00 год.  у приміщені Брицької філії комунального закладу «Центру культури та дозвілля Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області», яке знаходиться за адресою: село Брицьке, вулиця Молодіжна.71, та з відвідуванням місць проживання громадян   села  Брицьке та села Конюшівка  у  період  з 12 по 16 червня 2023 року, з 9:00 год до 17:00 год.

Жителям Брицького старостинського округу, які братимуть участь у громадському обговорені, в обов’язковому порядку необхідно мати при собі паспорт громадянина України для документального фіксування комісією результатів волевиявлення осіб-жителів старостату щодо підтримки кандидата на посаду  старости. Підтвердженням підтримки кандидата є засвідчення підтримки  виборцями, жителями старостату, особистим підписом в підписному листі.

Відмова від надання документів, які підтверджують особу, або відмова від надання згоди на обробку персональних даних є підставою не допуску особи до участі у громадському обговоренні та неврахуванні думки цієї особи при встановленні підсумків обговорення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь