Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТИДІЯ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ

Дата: 05.05.2023 13:12
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

Фото без описуЗаконодавчі акти щодо протидії торгівлі людьми

 

 

Фото без опису


 

Засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків та протидії торгівлі людьми

  • 2021

У Турбівській селищній раді 29 липня 2021 року відбулося засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків та протидії торгівлі людьми (протокол від 29.07.2021 р. №1).

 

У Турбівській селищній раді 26 жовтня 2021 року відбулося засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків та протидії торгівлі людьми (протокол від 26.10.2021 р. №2).

 

  • 2022

У Турбівській селищній раді 28 січня 2022 року відбулося засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків та протидії торгівлі людьми (протокол від 28.01.2022 р. №1).

 

У Турбівській селищній раді 4 квітня 2022 року відбулося засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків та протидії торгівлі людьми (протокол від 04.04.2022 р. №2).

 

У Турбівській селищній раді 5 липня 2022 року відбулося засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків та протидії торгівлі людьми (протокол від 05.07.2022 р. №3).

 

У Турбівській селищній раді 20 жовтня 2022 року відбулося засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків та протидії торгівлі людьми (протокол від 20.10.2022 р. №4).

Фото без опису  Фото без опису


 

Фото без описуРозпорядження від 26.12.2023 р. № 135 «Про Координаційну раду з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми»

 


Засідання Координаційної ради з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми

 

  •  2023

У Турбівській селищній раді 19 січня 2023 року відбулося засідання Координаційної ради з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми (протокол від 19.01.2023 р. №1).

 

У Турбівській селищній раді 28 квітня 2023 року відбулося засідання Координаційної ради з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми (протокол від 28.04.2023 р. №2).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь