Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вирішувати проблеми через діалог: в 15 громадах Вінницької області розпочинається новий проєкт від ULEAD

Дата: 29.03.2023 14:13
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

Вирішувати проблеми через діалог: в 15 громадах Вінницької області розпочинається новий проєкт 

Знайти порозуміння між мешканцями та іншими зацікавленими сторонами в громаді, врахувати інтереси різних груп при прийнятті рішень, побудувати стійку та продуктивну комунікацію між органами влади та жителями громади для вирішення актуальних проблем. Саме на це спрямований проєкт “Лабораторії творчого діалогу в громадах”, в якому бере участь й наша громада. Проєкт реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», і спрямований на посилення діалогового підходу як важливого інструменту реалізації місцевого самоврядування в українських громадах. 

На даний момент, в результаті незалежного відбору,  вже було визначено 15 громад-учасниць проєкту у Вінницькій області, в тому числі громадою-учасницею є Турбівська селищна рада.

В рамках проєкту представники місцевого самоврядування з громад навчатимуться використовувати діалогові методики при проведенні консультацій з громадськістю та на практиці застосують набуті знання. В кожній з громад, які беруть участь в проєкті, застосовуючи методи діалогового підходу, будуть обрані актуальні теми місцевого розвитку, з`ясовані різні бачення вирішення місцевих проблем, відбудуться громадські обговорення із залученням всіх зацікавлених сторін. Набутий досвід дозволить активніше залучати мешканців громад до процесів прийняття рішень на місцевому рівні в наступні роки, розкриє потенціал громад в процесі відновлення та відбудови, залучення додаткових ресурсів через співпрацю з державними та міжнародними фондами. 

Допомагатимуть громадам оволодіти інструментами діалогового підходу в процесі проведення громадських консультацій місцеві координатори з нашої області Андрій Сільченко та Марія Юзькова.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь