Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щирі вітання із 95-річчям приймала  жителька Козинецького старостинського округу від працівників Турбівської селищної ради

Дата: 16.01.2023 10:04
Кількість переглядів: 326

Фото без опису

Щирі вітання із 95-річчям приймала  жителька Козинецького старостинського округу від працівників Турбівської селищної ради.

Народилася Меланія Ульянівна 13 січня 1928 року. Змалку довелося важко працювати, так як мама хворіла доводилось ходити за неї на роботу в поле.

Коли Меланії Ульянівні було 13 років почалась війна. Після звільнення України від фашистських загарбників пішла працювати в торфо-артіль. Тендітна 15 - річна дівчинка працювала карʼєрщиком, стоячи босоногою в холодній воді.

Потім заміжжя та народження дітей. В ті часи не було декретних відпусток, тому була Меланія Ульянівна і за кухарку, і за виховательку, як для своїх  так і сусідських дітей. В подальшому робота в колгоспі - була ланковою.

Зараз пригадує як самовіддано трудились тоді люди. В післявоєнний період будувались, ростили дітей, допомагали ростити онуків - їх у бабусі п'ятеро, та сім правнуків.

Всі онуки любили приїжджати до бабусі з дідусем на канікули. У них завжди вистачало терпіння ніколи не підвищувати голос на бешкетників. Пригадує зараз, як раніше з піснями ходили на роботу, які були стомлені, але співали, здебільшого вона заспівувала всі пісні.

Трудового стажу має понад 40 років, а з виходом на пенсію трудилась в господарстві, допомагала дітям. Бабуся дуже любить квіти, завжди вони у неї квітують від ранньої весни до пізньої осені, вишивки на рушниках, скатертинах і кружева - це все робота її рук.

Зараз Меланія Ульянівна любить читати книги, які займають в її житті певне місце. Людина з такою життєвою позицією гідна найкращих привітань та величезної поваги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь