Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні!

Дата: 28.10.2022 13:58
Кількість переглядів: 158

Той зимовий ранок, для всіх українців, запам’ятається страшною звісткою про повномасштабне вторгнення Російського агресора на територію нашої держави.

Чимало наших мешканців громади не роздумуючи стали на захист державних інтересів України, не шкодуючи власного спокою, здоров’я та життя заради миру та добробуту. Нині у строю Збройних Сил України близько 500 односельчан, які боронять нас від небезпеки та дбають про спокій наших домівок, близьких та рідних. На жаль, є втрати, поранені та безвісті зниклі.

Починаючи з 24 лютого і до тепер у нашій громаді проводиться робота щодо підтримки сміливих патріотів та їхніх родин. Спершу було організовано роботу координаційного гуманітарного штабу. Наші освітяни і просто небайдужі жителі сіл та селища пекли та готували смаколики, які згодом передавали до військових частин та територіальної оборони. Всі разом організовували збір коштів для військовослужбовців. Центром дозвілля селища організовано благодійний концерт, зібрані кошти на якому всі перераховано  на підтримку ЗСУ.

Спільно із представниками Вінницької районної державної адміністрації відвідали  сім’ї  воїнів  та роздали продуктові набори.

За ініціативи селищного голови Ігоря Соця, було винесено на розгляд та прийнято рішення виконкому про виділення адресної допомоги нашим Захисникам та Захисницям на загальну суму - 224 330 гривень.

Щоденно українці роблять свій внесок у захист країни. Хтось із зброєю в руках, хтось сумлінною працею і допомогою армії та економіці.

Дорогою ціною ми наближаємось до омріяної перемоги. Але як би не намагався ворог зламати нашу силу й волю – йому це точно не вдасться.

Щира вдячність ветеранам війни та воїнам ЗСУ!

Вічна пам’ять подвигу полеглих героїв!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь