Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем усиновлення!

Дата: 30.09.2022 11:56
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

30 вересня у День християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії в Україні відзначають День усиновлення. Цей день є символом милосердя і добра до людей.

Це свято батьків і дітей, працівників служб у справах дітей та усіх причетних до цієї благородної справи, нашої держави в цілому, яка поступово втілює на практиці гасло ”Чужих дітей не буває”.

У цей день кожен небайдужий українець від імені усього суспільства, має щиро дякувати батькам-усиновителям, співробітникам дитячих будинків та усім причетним, що дарують шанс дітям на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї. День усиновлення – це не тільки свято подяки, але й нагадування про тих, хто досі не знав батьківської опіки.

На території Турбівської територіальної громади проживає 22 статусних дітей, із них 10 дітей-сиріт та 12 дітей позбавлених батьківського піклування. Також функціонує 3 прийомних родини - на вихованні яких знаходиться 4 дітей (із них одна новостворена – сім’я Чернецьких).

Досить багато родин у військовий час змушені покинути свої родини. Одна із таких сімей - прийомна сім’я Недодай Оксани Фантинівни, яка переїхала з Херсонської області в нашу громаду. Оксана Фантинівна  дала любов, турботу та ласку 7 дітям, на даний час у прийомній родині проживає троє діток. Сім’я долає труднощі у зв’язку з переїздом, Оксана Фантинівна забрала зі своєї рідної домівки (село в якому проживала родина, тимчасово окуповане) найдорожче - дітей.  На даний час сім’я проживає в с. Костянтинівка, де налагоджує свій побут, так як необхідні речі вивезти було неможливо. Родина освоюється на новому місці, небайдужі мешканці, староста с. Костянтинівка та керівництво громади допомагають їм налагодити побут. Адже чужих дітей не буває!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь