Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Загальна інформація про підприємство

Дата: 13.09.2022 08:26
Кількість переглядів: 374

Фото без опису

Комунальне підприємство «Турбівський комбінат комунальних підприємств» Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області є комунальним спеціалізованим підприємством з питань надання комунальних послуг населенню, фізичним особам підприємцям та юридичним особам різної форми власності, в тому числі централізованого водопостачання та водовідведення, з питань поводження з відходами та забезпечення належного санітарного стану об'єктів благоустрою, здійснення операцій пов'язаних з рятуванням життя і охороною здоров'я людей на водних об'єктах, організації поховання померлих, ведення рибного господарства на території Турбівської селищної територіальної громади тощо.

 

Підприємство засновано на власності Турбівської селищної територіальної громади та діє відповідно до Конституції України, Господарського та Цивільного кодексів України, інших законів України, указів Президента України, Постанов Кабінету Міністрів України, загальнообов'язкових нормативних актів інших центральних органів виконавчої влади, рішень селищної ради та її виконавчого комітету, розпоряджень селищного голови, інших чинних нормативно-правових актів України та Статуту підприємства.

 

Засновником та Власником підприємства є Турбівська селищна рада Вінницького району Вінницької області. Органом управління підприємства є Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Турбівської селищної ради.

 

Підприємство підзвітне та підконтрольне Турбівській селищній раді Вінницького району Вінницької області та її виконавчому комітету, підпорядковане селищному голові та Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою  Турбівської селищної ради. Поточне керівництво підприємством здійснює його директор.

 

Основною метою діяльності є задоволення суспільної необхідності в роботах та послугах житлово-комунального господарства, реалізація на підставі одержаних прибутків економічних і соціальних інтересів жителів територіальної громади, фізичних осіб, фізичних осіб - підприємців та юридичних осіб різної форми власності.

 

Місцезнаходження підприємства: 22513, Україна, Вінницька область, Вінницький район, смт Турбів, вул. Миру, 141 А

Контактний телефон: 098 588 29 48

Електронна пошта: turbiv20092613@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь