Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Переваги онлайн оплати комунальних послуг

Дата: 01.09.2022 14:26
Кількість переглядів: 676

Наразі Україна переживає складні часи у зв?язку із агресією з боку російської федерації, а деякі її міста виборюють своє право на існування. Звичайно, населення знаходиться у скрутному становищі і потребує соціального захисту та підтримки.  Однак Турбівська селищна територіальна громада вимушена наголосити на необхідності здійснення платежів за житлово-комунальні послуги.       

       Оплата комунальних послуг це щомісячний обов'язок кожного жителя нашої країни. При цьому, згідно з нововведеними нормативно-правовими вимогами, покарання за несвоєчасне або неповне перерахування коштів ще більш посилилися. Саме тому дуже важливо знати, як проходить оплата комунальних послуг в Україні, і яким чином її зручно здійснити.

    Звертаємо Вашу увагу на те, що введення воєнного стану не звільняє споживачів від сплати житлово-комунальних послуг. Також, враховуючи ситуацію, що склалася на території України, ми розуміємо складність процедури здійснення оплати та пропонуємо Вам сплачувати за спожиту електричну енергію за допомогою електронних засобів.

     Звичайно, можна відправитися на пошту або в банк, але таке рішення вимагає витрат часу і сил. Але не всі мають можливість стояти кілька десятків хвилин (а в деяких випадках пару годин) в чергах. Таким чином, більш оптимальним рішенням буде використання спеціальних онлайн-ресурсів, який дозволяє погасити заборгованість онлайн в пару кліків.   

    За допомогою онлайн-сервісів зручно оплачувати будь-які комунальні послуги. Електроенергія, газ, вода, вивіз сміття– для платежу достатньо мати смартфон або комп'ютер з доступом до інтернету та банківську картку Visa, MasterCard, Простір.

Сплачуючи за комунальні послуги в онлайн Ви отримуєте безліч переваг:

 

Цілодобово

       Оплата комунальних послуг цілодобово та в будь-який день тижня. В Інтернет-Банкінг доступна оплата всіх комунальних послуг, Ви можете оплатити рахунки за воду, газ, електроенергію, телебачення, мобільний і міський зв’язок, Інтернет.

 

Швидко

       Зручний дизайн і просте меню функцій дозволяють здійснювати найскладніші фінансові операції за лічені хвилини. При оплаті послуг онлайн, достатньо один раз оформити послугу регулярних платежів або створити шаблон для регулярних переказів і щомісяця витрачати 1 хвилину на оплату комунальних послуг. Комунальні платежі за воду, світло, газ, Інтернет, зараховуються миттєво, щойно кошти надходять на рахунок отримувача.

 

Оплата комуналки без черги

       Втомилися від черг у банківських відділеннях? Не бажаєте витрачати особистий час чи не маєте можливості вчасно відвідати найближче відділення? Оплата комунальних послуг може здійснюватися безпосередньо через Інтернет, з мінімальною комісією та без додаткових витрат. Скористайтеся новим сервісом від Інтернет-Банкінг й сплачуйте рахунки зручним способом за допомогою своєї картки Visa або MasterCard, не виходячи з дому.

 

Архів квитанцій

       Через меню «Архів платежів» або «Виписка за карткою» доступні як друк квитанції, так і надсилання на e-mail. При здійснені оплати комунальних послуг клієнт отримує квитанцію - електронну в момент платежу або з можливістю для скачування в особистому кабінеті розділу сайту.

 

Страхування комунальних платежів

       Погасіть заборгованість з оплати комунальних послуг за рахунок страхової компанії в разі втрати роботи або працездатності. Страхування комунальних платежів забезпечить Вам і Вашій родині фінансовий захист і дозволить не думати про те, де взяти гроші на оплату комунальних послуг в період Вашого відновлення.

 

Оплата комунальних послуг за телефоном

        Інтернет-Банкінг пропонує своїм клієнтам старшого покоління, особливо одержувачам пенсії і соціальних виплат, до закінчення пандемії коронавірусу відмовитися від відвідування відділень банку і оплачувати комунальні послуги за телефоном служби підтримки.

      Послуга платежів по телефону дозволяє клієнтам оплатити комуналку за лічені хвилини, при цьому оператори служби підтримки допоможуть правильно заповнити платіжні реквізити згідно з даними, отриманими від комунальних служб.

 

Комунальні платежі через термінал

       В терміналі самообслуговування Ви можете самостійно здійснити комунальні платежі, як готівкою, так і з пластикових карток. В їх ефективності і зручності переконуються все більше людей. Ви самі можете легко розібратися, як оплатити комуналку, за допомогою сенсорного екрану терміналу.

     Здійснюйте комунальні платежі онлайн, заощаджуючи час і гроші.

Оплачуйте вдома, на роботі без черг і витрат часу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь