Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги керівникам підприємств, які релокувались до Вінницького району

Дата: 21.07.2022 15:02
Кількість переглядів: 722

Фото без опису

Чимало підприємств опинилися в районах активних бойових дій і змушені були евакуюватися у більш безпечні регіони або припинити роботу. Однак навіть ті бізнеси, які відносно далеко від обстрілів, потерпають через проблеми з логістикою та нестачу сировини. Так, з початку повномасштабної війни в Україні до Вінниці релокувались вже 33 підприємства, а 30 з них вже розпочали свою діяльність. Бізнес переїхав з Маріуполя, Харкова, Києва, Донеччини, Херсону, Мелітополя та Дніпра. Створено уже 370 робочих місць на нових виробництвах.

Вінницьке районне управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області нагадує юридичним особам та фізичним особами підприємцям щодо  необхідності подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки!

У зв’язку із початком збройної агресії російської федерації, для мінімізації ризиків економічній безпеці держави, ДСНС на період дії воєнного стану обмежила доступ до порталу електронних послуг (далі – портал) у зв’язку із тим, що певна інформація про суб’єкта господарювання з порталу знаходилась у публічному доступі.

Тому, декларація може бути подана у паперовій формі. Декларація заповнюється суб’єктом господарювання і подається ним або надсилається рекомендованим листом за  місцем розташування об’єкта (об’єктів) нерухомості до адміністратора Центру надання адміністративних послуг або Головного Управління ДСНС України у Вінницькій області.  

 

За умови подання повного пакету документів та відсутності зауважень до нього декларація реєструється ДСНС або її територіальним органом. Перший примірник декларації зберігається в ДСНС, другий примірник не пізніше наступного робочого дня після реєстрації передається  в ЦНАП з відміткою про дату і номер реєстрації декларації, де і видається заявнику.

Звертайтесь до Центрів надання адміністративних послуг за адресами:           м.Липовець, вул. В. Липківського, 30; смт. Турбів, вул. Миру, 147.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь