Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спільне зібрання опікунів та прийомних сімей Турбівської громади

Дата: 23.06.2022 16:08
Кількість переглядів: 742

Фото без опису

Сьогодні відбулось спільне зібрання опікунів та прийомних сімей нашої громади. В теперішній час більшість українців переживають багато різних викликів. Під час розмови дана категорія людей отримали відповіді на питання, що їх хвилювали. Присутні звернули увагу на забезпечення необхідності дотримання правил безпеки під час повітряної тривоги, звернули увагу на те, що потрібно більше спілкуватися з дітьми, обговорювати усі життєві ситуації, дотримуватись обмежень комендантської години.

Організатори заходу рекомендували опікунам бути пильними: до друзів яких обирають діти, з ким вони спілкуються, де вони проводять свій вільний час, чим найбільше цікавляться, скільки часу проводять в ґаджетах. В  результаті проведення бесіди зауважили, аби жодна дитина не залишилась за межами освітнього процесу. Захід проходив у невимушеній атмосфері та був інформативним і пізнавальним.

Спланували створити спільну групу, щоб завжди бути на зв'язку і вчасно вирішувати проблемні питання, що виникаю. Психолог школи Валентина ПУСТОВІТ дала корисні поради, як поводити себе у стресових ситуаціях, як зберігати спокій та не панікувати і не втрачати пильності в період військового стану. Впродовж заходу батьки ділились досвідом та краще познайомились, аби й надалі спільно вирішувати проблеми і радіти успіхам, а на завершення кожна сім’я отримала продуктові набори від іноземних партнерів Word Central Kitchen.


Захід підготували та провели: керуючий справами виконавчого комітету Ольга КРЕЩЕНЕЦЬКА, начальник управління соціального захисту та охорони здоров’я Лідія ТІТЕНКО, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Галина ЛИЗОГУБ, начальник служби у справах дітей Олена ЧУПРИНА та їх колективи, дільничий офіцер поліції Сергій ПОПИК і ювенальна превенція  Юрій ЗАПАДИНСЬКИЙ.


Все відбувається так, як має бути. І навіть якщо життя вносить свої корективи, ніколи не потрібно переставати вірити! Тому що віра  - це і є життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь