Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Місячник безпеки дорожнього руху

Дата: 09.06.2022 09:38
Кількість переглядів: 409

З метою стабілізації ситуації, усунення причин і умов виникнення дорожньо-транспортних пригод, підвищення рівня дорожньої дисципліни відділом поліції №4 Вінницького РУПГУНП у Вінницькій обласні з 02.06.2022 по 03.07.2022 проводиться «Місячник безпеки дорожнього руху».

Відділом поліції здійснено аналіз аварійних ситуацій  території, яка обслуговується. Серед основних причин дорожньо-транспортних пригод із постраждалими є перевищення швидкості руху. В рамках акції створено додаткові автопатрулі, які наглядають за дорожнім рухом на найбільш аварійних ділянках доріг, насамперед у дні підвищеної аварійності. Увага патрульних ще більше спрямована на виявлення фактів порушення учасниками дорожнього руху ПДР, які призводять до настання ДТП. Це керування транспортними засобами у стані сп’яніння, виїзд на смугу зустрічного руху, порушення водіями швидкісного режиму, правил проїзду перехресть та обгону, користування пасками безпеки або мотошоломами, перевезення пасажирів, зокрема дітей, а також порушення ПДР пішоходами і велосипедистами.

Такі заходи пов’язані з тим, що останнім часом на автошляхах збільшилась кількість дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками. Крім цього, співробітники груп реагування  патрульної поліції постійно чергують на міських дорогах  та розповідають водіям про основні правила, яких потрібно дотримуватися на автошляхах. Особлива увага поліцейських, які забезпечують безпеку дорожнього руху, зосереджена на припинення грубих порушень БДР та вже з перших днів акції виявили водіїв у стані алкогольного сп’яніння.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху відповідально ставитись один до одного, дотримання швидкісного режиму, безпечної дистанції!

Не сідайте за кермо на підпитку!

Бережіть себе та своїх близьких!

 

З повагою

начальник СРПП відділу поліції №4 Вінницького РУП ГУНП

у Вінницькій області старший лейтенант поліції

Олександр КРАВЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь