Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

137 роботодавців Вінниччини отримали компенсацію за працевлаштування переселенців

Дата: 27.05.2022 08:58
Кількість переглядів: 430

Фото без опису

Держава стимулює роботодавців працевлаштовувати внутрішньо переміщених осіб. Відповідна постанова Кабміну https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/331-2022 гарантує роботодавцям державну фінансову допомогу у розмірі 6500 гривень упродовж двох місяців з дати працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Для фінансування за цією програмою Уряд виділив 200 млн грн.

Подати заявку для отримання компенсації роботодавці можуть у центрах зайнятості або самостійно через Портал Дія  https://diia.gov.ua/services/kompensaciya-za-pracevlashtuvannya-vpo.

Станом на 26 травня 2022 року до Вінницької обласної служби зайнятості звернулися 141 роботодавець області: 94 юридичних особи та 47 фізичних осіб-підприємців. Обласним центром зайнятості прийнято 137 позитивних рішень виплати компенсації за працевлаштування 205 внутрішньо переміщених осіб та перераховано роботодавцям регіону суму відшкодування у розмірі 377 тис. грн.

Переважно, переселенці працевлаштовувались на вакансії лікарів, водіїв автотранспортних засобів, трактористів, бухгалтерів, сестер медичних, продавців, підсобних робітників.

Нагадуємо, що найактуальніші вакансії розміщуються на телеграм-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» за посиланням https://t.me/worknowdcz.

Роботодавці можуть подати вакансію та знайти працівників через чат-бот @DCZWorkNowBbot. Після модерації вакансія з'явиться на каналі і почнеться підбір кандидатів.

У разі виникнення питань звертайтеся на телеграм-канал Підтримка ДСЗ Вінниця https://t.me/DCZ_Vinnytsa або за телефонами гарячої лінії 0(432)55-17-96, +38 (063)814-53-38, +38 (050)195-09-24.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь