Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мати-героїня - звання за любов, щирість та прекрасну націю!

Дата: 13.05.2022 13:53
Кількість переглядів: 506

Фото без опису

Здавна відомо, що родина - то невичерпне джерело наснаги, любові та батьківських обо'язків. Кожна сім'я докладає зусиль аби не всохло родове дерево, бо "Без роду немає народу".

Відповідно до Указу Президента України, за материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей, забезпечення умов всебічного їх розвитку,  Жанна ПОСТОВІТЮК, багатодітна матір ТУРБІВСЬКОЇ селищної територіальної громади удостоєна державної нагороди – почесного звання «Мати - героїня». 

      Селищний голова Ігор СОЦЬ привітав Жанну ПОСТОВІТЮК із присвоєння їй почесного звання «Мати – героїня» та вручив посвідчення і нагрудний знак.
    У вітальному слові Ігор СОЦЬ подякував Жанні ПОСТОВІТЮК за її невтомну працю, за недоспані ночі, за правильне і гідне виховання своїх п’ятьох дітей та висловив думку, - «Нехай Ваші діти відтворюють Ваш життєвий шлях, будуть гідні своєї матері, пишаються Вами та примножують прекрасну українську націю» і побажав Жанні Василівні,  пошани від дітей, рідних і близьких, усій родині побажав міцного здоров’я, достатку, тепла  та миру». 
    До вітальних слів приєдналися керуюча справами Турбівської селищної ради Ольга КРЕЩЕНЕЦЬКА, начальниця Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Лідія ТІТЕНКО, директорка Центру надання соціальних послуг Галина ЛИЗОГУБ.
   За дорученням Ігоря СОЦЯ родині Жанни ПОСТОВІТЮК вручено подарунки. 
   В ході проведення заходу, з нагоди Міжнародного дня сім’ї, селищний голова Ігор СОЦЬ звернувся до ВСІХ РОДИН, що проживають у ТУРБІВСЬКІЙ селищній територіальній громаді зі словами, - «Сім’я, родина, рід… До цих головних надбань людського суспільства ми, українці, завжди ставилися й будемо  ставитись з особливою святістю та повагою. Адже саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу та оптимізм, у родині відчуваємо, що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок і добро. 
    Міцна родина, віра в Бога, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу! Дружна сім’я є головною складовою частиною життя та успішності кожної людини. 

      Родина - це найдорожчий і найцінніший скарб, тому бажаємо, щоб вона була тихою і затишною гаванню. Нехай всередині сім'ї та України буде мир та любов!
     Нехай сімейні традиції зближують, роблячи всіх нас добрішими, більш близькими один до одного, створюючи ту невидиму опору в житті, на якій будуються наші взаємини. 
    Щиро вітаю ВАС з родинним святом і бажаю УСІМ  міцного здоров’я, злагоди та достатку, козацького духу і  життєвих перемог !!!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь