Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання чергової 24 сесії 8 скликання

Дата: 19.02.2022 12:12
Кількість переглядів: 471

Фото без опису

18 лютого 2022 року, відбулась чергова 24 сесія 8 скликання. На початку засідання виступив представник ДСНС  Петро КУШНІР з інформацією для жителів громади, щодо надзвичайних ситуацій, а конкретно пожеж, які відбувались останнім часом. Після виступу Петро КУШНІР з командою та директором Турбівської місцевої пожежної команди вирушили на об'їзд, для поінформування населення щодо недопущення на території громади надзвичайних ситуацій.

Так як розпочався рік, а отже наступила пора для депутатів та посадових осіб заповнювати декларації, спеціаліст з питань корупції Турбівської селищної ради Микола ЩУР розповів депутатам про обов'язковість та нововведення щодо заповнення електронних декларацій.

Довідково: уся необхідна  інформація знаходиться на офіційному сайті Турбівської селищної ради у розділі «Антикорупційна політика» за посиланням: https://ttg.gov.ua/

Також була запрошена  до виступу  депутат Турбівської селищної ради Валентина ДОВГАЛЕНКО, яка розповіла про нелегкий шлях нашого земляка Ключковського Анатолія Федоровича та якого хвилиною мовчання згадали та вшанували усі присутні в залі.

Порядок денний сесії складався із 559 питань,  депутати затвердили відповідні програми соціального захисту та по благоустрою громади, які попередньо були розглянуті на профільних комісіях. Затвердили також питання про зміни до рішення щодо трудового архіву і встановлення місцевих податків та зборів, аби залучати побільше потенційних інвесторів для підтримки та розвитку економічної сфери на теренах громади.

Сесія тривала майже 8 годин та було розглянуто 404 питання порядку денного, після чого було прийнято рішення перенести питання що залишись, до розгляду на наступний тиждень.

Довідково: прямий ефір чергової 24 сесії можна переглянути на офіційній сторінці Турбівської селищної ради у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064014945725

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь