Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спільне засідання комісії з гуманітарних питань та ЖКГ

Дата: 26.11.2021 15:19
Кількість переглядів: 494

Фото без опису

26 листопада 2021 року відбулось спільне засідання комісій: з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства та транспорту; з гуманітарних питань: освіти, культури, спорту, духовного розвитку, молодіжної політики, охорони здоров’я, материнства, дитинства та соціального захисту населення.

 

На порядок денний винесено 22 питання:

 

1. Про внесення змін до рішення 1 сесії 8 скликання Турбівської селищної ради від 27.11.2020 року № 13 «Про створення відділу правового забезпечення Турбівської селищної ради».

 

2. Про затвердження Положення про службу у справах дітей Турбівської селищної ради в новій редакції. 

 

3. Про внесення змін до Програми «Соціальна підтримка сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та ООС, вшанування пам’яті загиблих на 2021-2023 роки».

 

4. Про внесення змін до складу місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби у субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та її використання.

 

5. Про внесення змін до Програми «Ветеран» на 2021-2023 роки.

 

6. Про внесення змін до Програми «Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2021-2023 роки».

 

7. Про внесення змін до Програми «Фінансове забезпечення компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян та інших передбачених законодавством пільг на 2021-2023 роки». 

 

8. Про внесення змін до додатку рішення 7 сесії Турбівської селищної ради 8 скликання від 19 лютого 2021 року № 8/7-147 «Комплексної програми Турбівської територіальної громади військово-патріотичного виховання, військово-професійного орієнтування молоді, рекламування та пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України на 2021-2025 роки». 

 

9. Про Програму утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, в тому числі місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Турбівської селищної ради на 2022-2024 роки. 

 

10. Про затвердження Програми організації благоустрою населених пунктів Турбівської селищної ради на 2022-2024 роки.

 

11. Про затвердження Програми забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства Турбівської селищної ради на 2022-2024 роки».

 

12. Про внесення змін та доповнень до рішення 10 сесії 8 скликання від 28 квітня 2021 року №250 «Про Програму утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, в тому числі місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Турбівської селищної ради на 2021 рік». 

 

13. Про внесення змін та доповнень до рішення 3 сесії 8 скликання від 24 грудня 2020 року №8/3-64 «Про затвердження Програми забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства Турбівської селищної ради на 2021 рік» із змінами.

 

14. Про внесення змін до рішення 19 сесії 8 скликання Турбівської селищної ради від 04 листопада 2021 року № 8/19-1076 «Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Нове будівництво водопроводу по вул. Набережна, Чкалова, Осипенка, провулок Набережний, смт Турбів, Вінницький район, Вінницька область».

 

15. Про внесення змін до рішення 13 сесії 8 скликання Турбівської селищної ради від 09 липня 2021 року № 8/13-383 «Про коригування проектно-кошторисної документації «Будівництво господарчо-питного водопроводу по вул. Шевченка з провулками, вул. Лісній в смт Турбів Липовецького району, Вінницької області». 

 

16. Про внесення змін до рішення 13 сесії 8 скликання Турбівської селищної ради від 09 липня 2021 року № 8/13-384 «Про коригування проектно-кошторисної документації «Будівництво розвідувально-експлуатаційної свердловини по вул. Лісній в смт Турбів Липовецького району, Вінницької області».

 

17. Про внесення змін до рішення 13 сесії 8 скликання Турбівської селищної ради від 09 липня 2021 року № 8/13-387 «Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Нове будівництво водопроводу по вулицях Паркова з провулками, Червона Гірка з провулками, Миру в смт Турбів Вінницького району, Вінницької області». 

 

18. Про штатний розпис Комунального підприємства Турбівський комбінат комунальних підприємств Турбівської селищної ради. 

 

19. Про надання дозволу на виготовлення проектно – кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Миру від №35 до №71 с. Костянтинівка Вінницького району Вінницької області». 

 

20. Про надання дозволу на виготовлення проектно – кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Шкільна, с. Соболівка Вінницького району Вінницької області». 

 

21. Про надання дозволу на виготовлення проектно – кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Миру смт Турбів Вінницького району Вінницької області (в межах від перехрестя вул. Лесі Українки – вул. Миру смт Турбів до перехрестя вул. Миру смт. Турбів – вул. З. Ваксмана с. Нова Прилука Вінницького району Вінницької області)». 

 

22. Про надання дозволу на виготовлення проектно – кошторисної документації «Нове будівництво дитячого майданчика по вул. Миру, с Костянтинівка Вінницький район Вінницька область».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь