Турбівська селищна громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 19.11.2021 13:32
Кількість переглядів: 738

Фото без опису

На території смт Турбів Службою автомобільних доріг у Вінницькій області в 2022 році заплановано реалізацію проєкту «Реконструкція мостового переходу через річку Вільшанка з підходами на км 21+766 автомобільної дороги загального користування державного значення Р-33 Вінниця – Турбів -Гайсин - Балта - Велика Михайлівка - /М-16/, Вінницький район, Вінницька область». Тобто  будівництво нової мостової споруди поруч з існуючим мостом через греблю річки по вул. Миру.

Існуючий міст по своїм технічним характеристикам не відповідає сучасним нормам в частині сприйняття навантажень, геометричним розмірам повздовжнього та поперечного профілю, безпеці дорожнього руху та іншим аспектам. На період будівництва нового мосту існуючий міст буде  використовуватись в реверсному режимі руху, а після здачі в експлуатацію нового мосту буде переданий на баланс селищної ради.

У зв'язку із погіршенням епідемічної ситуації та посиленням карантинних обмежень повідомляємо, що «02» грудня 2021 р. о 10.00 годині біля приміщення Турбівської селищної ради за адресою вул. Миру 42, смт Турбів Вінницький район, Вінницька область буде проведено обговорення проєктних пропозицій з приводу будівництва нової мостової споруди за  участю представників Служби автомобільних доріг у Вінницькій області та ТОВ «ГЕРВІН ПРОЕКТ». Обговорення відбудеться за умови обов’язкового дотримання всіх карантинних обмежень (наявність документу про повний курс вакцинації проти COVID-19 або негативий ПЛР-тест чи експрес-тест на COVID-19; дотримання маскового режиму). 

Всі бажаючі попередньо можуть ознайомитись з проєктними матеріалами щодо будівництва нової мостової споруди на офіційному веб-сайті Турбіської селищної ради (https://gromada.org.ua/mail/44/).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь